Botrány! Meztelen rajongó puszija a Nagy Duettben

zene rajongó TV2 meztelen Zoltán Erika Nagy Duett kieső Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel már lefeleződött a Nagy Duett mezőnye, a péntek esti adáson csavartak egyet a koncepción: mind az öt sztárpár két dallal készült, így visszatértünk a maratoni hosszúságú műsorhoz. Egyik páros sem okozott nagy meglepetést, egy félmeztelenül berohanó rajongó viszont annál inkább!
A Nagy Duett képekben! Kattints ide a galériáért!
A videóért görgess az oldal közepére!


Falusi Mariann és Árpa Attila
egy pörgős Queen számmal készült, s ki is derült: kicsit beletört Árpa fejszéje a szupernehéz számba. Mariann egyre csinosabb, Árpa pedig tökéletes. "Attila hozta a látványt, én hoztam a hangot" - mondta Falusi Mariann. Kiderült az is, hogy Árpa Attila zongorázni is tud (reméljük egyéb special feature-t nem dob be az Adonisz, e már így is sok) és akkor egy laza karfellendítéssel arra is fényderült, hogy a hónalja sem csupasz teljesen...Attila ne kínozz minket tovább!


C'est la vie - a duó második száma. Annyira édesek voltak, hogy az leírhatatlan. Egy vallomás volt ez, egy isteni szöveg, két szerethető karakter, egy belsőséges előadás. Dobrády jól megfogalmazta: ez intim volt. Kasza Tibi is imádta, ahogy szerintünk mindenki, őket nem lehet nem szeretni. Árpa azt mondta, ezt a dalt nem hatásvadászatból találták ki, maximálisan egymásnak, egymásért énekeltek. Mariann szeme könnyes volt, s azzal magyarázta: ha bárki elgondolkozna a dal szövegén, bizony szem nem maradna szárazon. Osztjuk Mariann véleményét. Összesen 56 pontot zsebeltek be.

Flashdance betétdallal készültek Trokán Nóráék: átértelmezték kissé: Caramel inkább RNB alapokra helyezte a pop klasszikust, Nóra pedig táncra perdült. Klárika értékelte a táncot, Kasza szerint elsöprő volt az egész előadás, és Dobrády is lelkendezett. Háromszor 9 pont a fiataloknak.


Nóriék második száma az Aladdin rajzfilmslágere volt: egy mesebelien édes dal. Jól szóltak együtt, Caramel hátborzongatóan szépen énekel, nem lehetett semmibe sem belekötni. Kasza csak ennyit mondott Caramelnek: "Egy Isten vagy!" - elgondolkodtató egyébként, hogy mennyire abszurd az, hogy gyengébb énekesek kritizálják időnként sokkal profibb kollegáikat. Kasza ennek már sokszor hangot adott. A zsűri egyedül kettejük "összeborulását", a kémiát hiányolták most. 53 pontot gyűjtöttek össze.

Két döbbenetes villantás: Hajdútól és egy ismeretlen SP rajongótól

Majka elmondta, neki már sok Hajdú Péter bénasága, valami teljesítményt vár. Bagoly mondja? No, sebaj, Hajdú megígérte, most aztán nagyon odateszi az énekes részt. Everlasting love - ez ismét rettenetes volt. Természetesen csak az énekre értettük, a tánc elképesztő! A produkció befejeztével Claudia jót humorizált Péter pocakján, aki elmondta, a spanyol öv bizony a nadrágjához van varrva, pisilni esélye nem lenne elmenni. Kasza csak ennyit mondott: Gyerünk, irány a csúcsig! A Schobert család ismét transzparensekkel készült: Hajdú you do?



Zoltán Erika és Hajdú Péter múlt héten megígérték, hogy a YMCA-t éneklik majd, így is lett. A produkció leginkább egy zsibongóbéli gyógytornaórára hasonlított. Erika "rosszul lépett", ezért Péter egy diszkrét freestyle-lal tompított. A végén Hajdúról lekerült az oldalt pattentos tréningnadrág is. A zsűri megint imádta a szuper-szerencsétlen produkciót, Caramel jól mondta: Hajdú ennek a műsornak a szimbóluma. Összesen 55 pont.

SP eddig hiányolta Iszak Eszti nőiességét, hát most fordult a kocka: egy Kylie Minogue dallal készültek. Megint kerülgették egymást, ment a kacérkodás. Egy pillanatra lekapcsolódtak a fények, UV lámpákkal variáltak: tényleg be kellett vetni valami extrát, mert ez kicsit mínuszos volt. Klárinak velünk ellentétben tetszett. Dobrády szerint SP úgy kerülgette Esztert, mint kiéhezett cica az akváriumot, illetve azt is elmondta, hogy szerinte Eszter eddig most énekelt a legjobban. Ízlések és pofonok ugyebár.



A fiatalok második körben végre viccesebb oldalukról mutatkoztak be: Balatoni láz. Egy örökzöld a 90-es évekből, abból a korszakból, amikor annyi értékelhetetlen szösszenet született. A srácok produkciója poénos volt, Eszti ritmusérzéke megint otthon maradt, de sebaj, összességében szerethető volt, hogy végre nem álszexuálisan kínlódtak. A tv2 azonban büntetésre számíthat egy spontán SP rajongó miatt: egy félmeztelen! lány futott be balról, monokiniben és lenyomott egy nagy puszit Éder Mesternek. 54 pontos teljesítmény. (A félmeztelen rajongóra 2:50 percnél számítsatok!)



Peller Mariann és Bereczki Zoli nagy kedvenceink: tudjuk, hogy nem feltétlenül a mestert kell értékelni, de Zoli istenadta tehetség, tényleg bármilyen zenét, stílust kap, tökéletesen teljesít. Justin Timberlake egyik legismertebb számát adták elő, profi volt. Kasza szerint a denevérek már feltöltőkártyáért könyörögnek, olyan magas hangokat is hallhattunk. TNT Ákos szerint nem ez volt a legjobb produkciójuk, Klárika imádta a dal történetét.



Bereczkiék egy nagyon nehéz Destiny's Child számmal készültek második produkcióként. Elképesztő tempót és légzéstechnikát igényelt a szám, de kiválóan megoldották. Vastaps, sikolyok, minden volt. Peller Mariann pedig jó lenne, ha tovább erőltetné a hosszú szoknyát, nagyon jól állt neki! Klárika szerint Peller eddigi teljesítményei közül ez volt a legjobb, Kasza Tibi elsöprő produkciót emlegetett. 30 pont, a maximális, megérdemelten! Így összesen 57 pontot kaptak.

Bye-bye vidám péntek! - Hajdúék búcsúztak

Extra produkcióként Rúzsa Magdit és a Balkan Fanatik-ot hallhattuk, a versenyzők közben a lihegőben izgultak. Többször megmutatták az összesítő táblát, ahol Falusi Mariannék vezettek, Hajdúék és Iszak Esztiék voltak a sereghajtók. Az eredményhirdetés "megrendítő" volt, a tinikedvenc SP és a szimbólum, Hajdú Péter álltak a kiesés szélén, s végül a "legprofesszionálisabb" duó, Zoltán Erika és Hajdú Péter távozott. Az biztos, hogy sajnáljuk, mert ők voltak a legpompásabb színfoltok a műsorban. Reméljük, Hajdú nem tervez egyhamar se hanglemezt, se táncos dvd-t, s inkább a Frizbire koncentrál, hiszen az ötvenedik adást hamarosan bemutatja a tv2. Kicsit legörbült azért a szánk, kin fogunk röhögcsélni péntek esténként?





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.