Szerelem a legfölsőbb szinteken VV Alekosz szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több sötét titok derül ki Alekosz menyasszonyjelöltjeinek múltjából. Barbara állítólag több szexuális szolgáltatásokat hirdető oldalon is reklámozza magát.

A Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorba Barbara szakácsként jelentkezett, ám az internet szerint nem ez a valódi foglalkozása. A huszonöt éves lány állítólag fent van egy szexuális társkereső weboldalon. "Fiatal popókedvelő lány kényeztetne!" - szól a hölgy reklámszövege több magyar nyelvű weboldalon is - állítja a Bors. Ugyan Barbara Szamanta néven szerepel és huszonegy évesnek tünteti föl magát, de a róla készült fotósorozatból kikövetkeztethető, hogy ő Alekosz egyik ,,menyasszonya".

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A weboldalról az is kiderül, hogy Szamanta a hét minden napján bevetésre kész, biszexuálisnak vallja magát, kérésre házhoz megy, és számos extrém kérést is teljesít. A Bors megkérdezte Olivért is az eset kapcsán: ,,A casting során próbáltam kiszűrni a "hivatásos"múltjukat tagadni próbáló lányokat. De hát ez olyan, mint egy tűt megtalálni a szénakazalban. Barbaráról azonban azt gondolom, hogy ő nem az a fajta lány. Legrosszabb esetben is csak arra tudok gondolni, hogy egy expasija csinált neki hamis profilt ezeken a szexoldalakon, és feltöltötte rá a róla készített privát, erotikus fotóit. Persze nagyon féltem Alekot, nehogy egy prosti legyen a menyasszonya, ezért ha mégis igaz a hír, az az én kudarcom is."- mondta Olivér, aki azt is elárulta, most maga próbál utánajárni a tényeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.