terhesség Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfiút hord a szíve alatt Dundika - az egykori nyuszilány és kedvese, Majka Hajdú Péternek meséltek a babavárásról.  

A pár végre megerősítette a hónapok óta terjedő pletykát, amely szerint Dundika teherbe esett az ózdi hőstől. A csinos nyuszilány a Tv2 Frizbi felvételén elmondta, hogy már a 13. hétben van, és azt is tudják, hogy kisfiuk lesz.

RTL sajtóklub,TV2 press
RTL sajtóklub,TV2 press

Az azonban bonyolítja a helyzetet, hogy Dundika folyamatban lévő válása miatt a születendő baba nem kaphatja a Majoros nevet. ,,Ez egy elég hosszú procedúra lesz, valószínűleg Hajni férjének a nevét, vagyis a Szentiványit kell majd viselnie. Ha ugyanis a baba a válástól számított 180 napon belül születik, akkor a férj vezetéknevét kapja." - mondta Majka. ,,Hajni volt férjének le kell mondania a gyerekről, nekem apasági nyilatkozatot kell tennem, majd egy DNS-vizsgálatra is szükség lesz, ami megállapítja, hogy igazat mondunk." - tette hozzá a műsorvezető.


szólj hozzá: Frizbi: Majka és Dundika

Levetkőzött Majka várandós kedvesehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-dundika-ismet-levetkozott.htmlMajka apa lesz - de mégsem az ő nevét viseli majd a gyerek?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110405-majka-apa-lesz-megsem-az-o-nevet-viseli-majd.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Az eddigi legforróbb randi a szőke szépséggelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110518-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-az-eddigi-legforrobb-randi-a-szoke.htmlÉletműdíjat kapott Jean-Paul Belmondohttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110518-eletmudijat-kapott-jeanpaul-belmondo.htmlOlivér elsírta magát a szívceremóniánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110517-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-oliver-sirt-a-szivceremonian.htmlEzért vált külön Schwarzenegger és a feleségehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110517-arnold-schwarzenegger-hazassagon-kivul-szuletett-gyermeke.htmlDe Niro Cannes-ban mozizotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110517-robert-de-niro-a-cannesi-filmfesztivalon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.