Szerelem a legfölsőbb szinteken párkereső műsor szex valóságshow szerelem Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár órás hezitálás után Alekosz úgy döntött, hogy Andreának nincs keresnivalója a szívében. A döntés oly nehéz volt, hogy a görög dumagép még a szívceremóniát is lemondta, majd barátai tanácsát kikérve jutott dűlőre.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub



Hármas randi

Ezúttal Magdi és Barbara kapott lehetőséget arra, hogy rabul ejtsék Alekosz szívét. A lányok minden percet és pillanatot kihasználtak arra, hogy a görög okostojás kedvében járhassanak. Hajókáztak, golfoztak, vacsoráztak, majd az érdi Ciceró úgy döntött, hogy az éjszakát Magdival szeretné tölteni. Természetesen Barbaránál ez kiverte a biztosítékot, és egész úton hazafelé végig vitázott a szőke hölggyel.

Tipp! Botrányos divatfotók képgalériánkban! Katt ide!


Alekosz és Magdi éjszakája







Alekosz egyre bizonytalanabb

Ahogy telnek-múlnak a napok, Alekosz egyre bizonytalanabb. A közös éjszakák sem erősítik meg őt, sőt. Így a szívceremónia előtt hosszasan elbeszélgetett mindegyik lánnyal, ugyanis azt szerette volna kideríteni, hogy melyik hölgynek a szerelme a legőszintébb iránta. A trécselések alapján úgy tartja, hogy Barbara rajong VV Alekoszért, de nem érte.


Az adásból kimaradt forró jelenetek: Kinek a csókjától ájult el Alekosz? (18+)



Alekosz képtelen dönteni

Alekosz lelkében továbbra is tombol a háború, a magánbeszélgetések sem könnyítették meg döntését. Még Lilu sem volt túl nagy segítség a fotószobában. Miközben ők a menyasszonyjelöltekről diskuráltak, addig Olivér elárulta a lányoknak, hogy a ceremónia után fergeteges bulit tartanak Jerzyvel és Szandikával.






Szerelem a legfölsőbb szinteken: Próbára tették Alekosz férfiasságát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110521-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-probara-tettek-alekosz-ferfiassagat.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Olga és Brigitta álma véget ért!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110520-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-olga-es-brigitta-alma-veget-ert.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Orgia és fülledt erotika a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-orgia-es-fulledt-erotika-a-villaban.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Az eddigi legforróbb randi a szőke szépséggelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110518-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-az-eddigi-legforrobb-randi-a-szoke.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Veronika visszautasította Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110514-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-veronika-visszautasitotta-alekoszt.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Csók után féltékenységi jelenethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-csok-utan-feltekenysegi-jelenet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.