Szerelem a legfölsőbb szinteken szívceremónia Alekosz kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz visszakönyörögte a menyasszonyjelöltek közé Olgát, az orosz colost, Magdi és Barbara szűrét pedig kirakta. Már csak két lány küzd a görög amorózó szívéért, két hölgy, akik szöges ellentétei egymásnak: Olga és Veronika.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Alekosz és rigolyái

A görög hősszerelmes bármit is tesz, azt a maga megszokott módján teszi. Mindig ugyanúgy pucolja a cipőjét és ugyanúgy rendezi el a ruháit. Így most eljött az idő, hogy tesztelje a hölgyek bátorságát, ügyességét, türelmét. Veronika már a cipőpucolásnál megbukott, Alek szerint tönkretette a lábbelijét. A többiek sem törték magukat: Barbara nem tudta, mire való a szobainas, Magdiról pedig kiderült, hogy nem tud asztalt teríteni.

A hűségteszt fordítva sült el

Alekosz és Olivér kitalálták, megnézik, hogy bírják a hölgyek, ha kikezdenek, flörtölnek velük, és hogyan reagálnak idegen férfiak bókjára. Úgy döntöttek, hogy a VV egykori alfahímeit ráuszítják a lányokra, s a reakciókat egy képernyőn keresztül fogják figyelni. Ám a teszt nem jött be, Barbara és Veronika ugyanis egyből rájött arra, hogy tesztelik őket. Egyedül Magdi nem gyanított semmit, ő maximálisan tartotta magát. A csajok ezúttal ügyesebbek és okosabbak voltak, mint a srácok.

http://pro.hit.gemius.pl/gstream.js

Alekosz rejtélyes telefonhívása

A lányok nem sejtették, hogy közeleg a szívceremónia, mégis az esélyeiket latolgatták. Közben Alekosz annyira gondterheltté vált, hogy megejtett egy rejtélyes telefonhívást. Mostanában nagyon sokat gondolt az egyik hölgyre, ami felettébb furcsa - még neki is - és úgy gondolta, hogy megosztja ezt a potenciális lánnyal. Sajnos nem derült ki, hogy kivel társalgott a görög amorózó, ám jött Lilu és igyekezett rendet rakni az érdi dumagép fejében.

http://pro.hit.gemius.pl/gstream.js

A szívceremónia meglepő és mulatságos volt. Alekosz rendhagyó párválasztást tartott a luxusvillában. Egész napos töprengésen és morfondírozáson túl döntésre jutott. A lányok elszántsága viszont nyugtalanította. Úgy érezte, annyira görcsösen akarják már őt, hogy megfeledkeztek egy fontos dologról, a szerelem érzéséről. Így a szívceremónián váratlanul az első kulcsot az orosz colosnak, Olgának adta. A három másik lány csak hüledezett tátott szájjal, míg Olga szája fülig ért. Egy kis közjáték után végül az érdi milliomos az utolsó kulcsot Veronika nyakába akasztotta.

http://pro.hit.gemius.pl/gstream.js


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.