eljegyzés Rákóczi Ferenc Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett sztárjának fia, Soma első születésnapját ünnepelte - a buli a tervezettnél is jobban sikerült.

A kis Soma első születésnapja nagyszerűen sikerült: "Ezúttal Disney-figurás tortát rendeltünk a gyerekeknek, és megengedtük nekik, hogy egy idő után kézzel szétszedjék, és magukra kenjék. Én mutattam meg nekik, hogy kell. Judith, a feleségem szerencsére még mindig szerelmes belém, ezért minden döntésemmel egyetért, így ezt az ötletet is tökéletesnek találta, és ő is benne volt a játékban" - mesélte Feri a Hot! magazinnak.

Fotó: Aradi Péter (http://1pont4.hu)
Fotó: Aradi Péter (http://1pont4.hu)

A babazsúr jobban végződött, mint ahogy bárki számított volna rá - a Class FM műsorvezetője váratlan kijelentésre ragadtatta el magát: "A múlt hétvége kicsit Judithról és rólam szólt. Eddig mindig azt mondtuk, hogy sok-sok év múlva házasodunk majd össze, de ahogy ránéztem a családomra, megfogalmazódott bennem: miért is ne tehetnénk meg ezt, mondjuk jövőre? És felőlem a harmadik gyerek sem akadály" - súgta meg a Nagy Duett sztárja a Hot! magazinnak.

Intenzív osztályra került a népszerű magyar színész!http://www.life.hu/legykepben/20110527-megmutottek-hollosi-frigyest.htmlKristóf nyerte az Éden Hotelt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110527-kristof-nyerte-az-eden-hotelt.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Lekerültek a ruhák...http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110526-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-lekerultek-a-ruhak.htmlIsmét hódítanak a Másnaposokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110526-masnaposok-2-premier-los-angelesben.htmlFalusi Mariannak titkos hódolója vanhttp://www.life.hu/legykepben/20110526-falusi-mariannak-titkos-hodoloja-van.htmlZselécipők - Egykori divathóbortból új őrülethttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110526-zselecipok-egykori-divathobortbol-uj-orulet.htmlLakatos Márk átalakít: Így néz ki a magyar Victoria Beckham!http://www.life.hu/legytrendi/20110516-lakatos-mark-atalakit-7foldi-beata.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.