Tragédia - Elhunyt a Grease egyik főszereplője!

Pomádé halál John Travolta Grease
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több, mint egy hete kómában volt a Pomádé egyik főszereplője, Jeff Conaway - a színész pénteken búcsúzott az élők sorából.

A Grease-ben a Kenickie-t alakító sztárt gyászolja most a filmvilág - hiszen emberek millióinak örök kedvence a zenés musical. Egykori kollégája, John Travolta a következőkkel búcsúzott hatvanéves színésztársától: ,,Jeff egy fantaszikus és igen rokonszenves ember volt - mindannyiunknak nagyon fog hiányozni! Együtt érzek a családjával és a szeretteivel ezekben a nehéz időkben."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Conaway a 80-as évek közepén szokott rá a kábítószerekre - kokain és alkoholfüggő volt, rengeteg fájdalomcsillapítót szedett, de többször próbált már elvonokúrák segítségével megszabadulni ,,démonjaitól". A színészt május 11-én szállították kórházba, mert túladagolta a fájdalomcsillapítókat. Ettől kezdve péntekig kómában feküdt, állapota végig kritikus volt, végül szervezete feladta a küzdelmet. Az egykori T-Bird-ről olyan híres rajongói emlékeztek meg közösségi oldalaikon, mint Miley Cyrus és Eva Longoria.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.