búcsúkoncert együttes Scorpions Budapest rockzenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas tömeg tombolt Litvániában a Scorpions együttes búcsúturnéjának vilniusi állomásán.

A koncertsorozatra a Scorpions-tagok pályafutásuk leglátványosabb előadását ígérik. Az együttes rajongói hamarosan Budapesten is tombolhatnak kedvenc számaikra, hiszen június 6-án nálunk koncertezik a német banda.

Forrás: AFP
Forrás: AFP




Alekosz elküldte Veronikát már az első közös estéjükönhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110531-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-alekosznak-nem-kell-veronika-volt.htmlElhunyt az ország egyik legismertebb meteorológusahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110531-tragedia-elhunyt-az-orszag-egyik-legismertebb-meteorologusa-hbona-marta.htmlHófehér kiwi született!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110530-hofeher-kiwi-szuletett.htmlVV Anikó kiakadt: se pasija, se munkájahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110530-vv-aniko-maganeleterol-vallott.htmlSzülinapos a Roxette énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110530-marie-fredriksson-szuletesnapos.htmlGregor Bernadett újra szerelmes - de nem Magyar Attilábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110530-frizbi-gregor-bernadettet-visszafogadta-ferje-keleti-gyorgyi-pedig-gyogyszerfuggo-volt.htmlKoncert, kiállítás, fitnesz - Nyárindító programok júniusrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110529-koncert-kiallitas-fitnesz-juniusi-programajanlo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.