Szerelem a legfölsőbb szinteken megsértés barátnő Maldív-szigetek Való Világ 4 menyasszony Alekosz nyaralás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az érdi biztonsági őr fura szokásairól és milliós nyereményének sorsáról vallott a Life.hu-nak. Veronika pedig zokon vette, hogy Alekosz a ValóVilággal nyert Maldív-szigeteki álomutazásra volt barátnőjét, Tündét, és nem újdonsült menyasszonyjelöltjét akarja elvinni: mielőtt a görög szembesült volna a fekete pösze döntésével, a lány máris szakított vele.

Tipp! Botrányos és szexis divatfotók képgalériánkban! Katt ide!


Alekosz elküldte Veronikát már az első közös estéjükönhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110531-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-alekosznak-nem-kell-veronika-volt.htmlVV Anikó kiakadt: se pasija, se munkájahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110530-vv-aniko-maganeleterol-vallott.htmlGregor Bernadett újra szerelmes - de nem Magyar Attilábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110530-frizbi-gregor-bernadettet-visszafogadta-ferje-keleti-gyorgyi-pedig-gyogyszerfuggo-volt.htmlItt kezdődött a szerelmi bonyodalomhttp://www.life.hu/websorozat/csalfakarma/videoblog/20110531-tanc-a-flash-mobon-annaval-es-robival.html5+1 mondat, amit soha ne mondj szex utánhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110531-szex-szerelem-parkapcsolat-5-1-mondat-amit-soha-ne.htmlTagadja, hogy terhes lenne! Egyre kerekedik a híres színésznő pocakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110531-tagadja-hogy-terhes-lenne-egyre-kerekedik-jennifer-garner-pocakja.htmlElhunyt az ország egyik legismertebb meteorológusahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110531-tragedia-elhunyt-az-orszag-egyik-legismertebb-meteorologusa-hbona-marta.htmlLakatos Márk átalakít: Szexi díva lett a kétgyermekes anyukából!http://www.life.hu/legytrendi/20110531-lakatos-mark-atalakit-8-koves-agnes.htmlBűn vagy gyönyör? Őszintén az önkielégítésrőlhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110530-szex-szerelem-parkapcsolat-bun-vagy-gyonyor-oszinten-az-onkielegitesrol.htmlBódult szex a táncparketten - Társat keres a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110530-szerelem-parkapcsolat-bodult-szex-a-tancparketten-tarsat-keres.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.