Szerelem a legfölsőbb szinteken párkapcsolat szülés Alekosz kibékülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak színjáték volt Alekosz Veronika iránti rajongása? Úgy tűnik, igen, hiszen az érdi amorózó állítólag csakis exbarátnőjét, Tündét tudja elképzelni gyermekei anyjának...

Alekosz görcsösen ragaszkodik volt szerelméhez, Tündéhez. Nem tud túllépni a kapcsolaton, mely majdnem öt évig tartott. Hiába keresett neki a fél ország menyasszonyt, Alekosz szívének kulcsa még mindig Tündénél van. Korábban egy Anikóval folytatott éjszakai beszélgetés során bevallotta, milyen érzéseket dédelget magában.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

,,Nagyon közel áll hozzám a családalapítás, iszonyatosan közel. Az nekem való üzem. Még nem állok teljesen készen rá, de bennem van a hajlam." - nyílt meg Alekosz Anikónak, aki kiváló női ösztönnel kérdezett rá: ,,Tünditől szeretnél gyereket?" - ,,Ő a legalkalmasabb" - vágta rá a görög. ,,Érdekes, ha valaki felhozza a családalapítás, a gyermeknevelés témáját, akarva - akaratlanul ő ugrik be. Nem is tud más beugrani. Nem is akarom, hogy más beugorjon. A neveket is eldöntöttem: ha fiú, Alekosz, ha lány, Titanilla lesz." - közölte az érdi valósághős.

Az érzései a menyasszonykereső műsor után sem változtak, így ezt Veronika kénytelen elfogadni. ,,Amikor Anikónak beszéltem az érzéseimről, mélyponton voltam, és jó volt visszanyúlni a fontos emlékekhez. Akkor is úgy gondoltam, hogy Tündétől akarok gyereket, most is így gondolom. Ez már évek óta így van, Tünde iránt mindig így éreztem. Már beszéltem vele a műsor fináléja óta, volt mit átrágnunk. Beszéltünk a villáról, a kapcsolatunkról, mindenről, de sajnos csak kevés idő volt rá. Úgy látom, ő is érez még irántam valamit, hiszen nagyon nagy szerelem volt közöttünk. Azt még nem tudom, mit hoz a jövő." - vallotta Alekosz a Borsnak.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Alekosz édesanyja egyáltalán nem lepődött meg fia viselkedésén. ,,Korábban is szeretett volna gyereket Tündétől Alekosz, sokat beszélgettek erről, de valamiért nem jött össze, talán Alekosz még élni akart. Mindenesetre nagy szerelemvolt az övék, négy és fél évet töltöttek együtt. Én nagyon örülnék, ha jönne már egy unoka." - mesélte a Borsnak Vája asszony.

A 2011-es Nemzeti Vágta szeptember közepén rajtolhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110601-2011es-nemzeti-vagta-szeptemberben-rajtol-a-lazar-fiverekkel.htmlAlekosz őszintén bevallott mindent!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110601-alekosz-felvaltja-a-nyeremenyet-otszazasokra-veronikaba-pedig-nem-szerelmes-.htmlBúcsúturnén a Scorpionshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110601-2011-bucsu-turnen-a-scorpions.htmlBebe elvesztette az eszméletéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110531-bebe-elvesztette-az-eszmeletet-az-omsz-rendezvenyen.htmlAlekosz elküldte Veronikát már az első közös estéjükönhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110531-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-alekosznak-nem-kell-veronika-volt.htmlElhunyt az ország egyik legismertebb meteorológusahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110531-tragedia-elhunyt-az-orszag-egyik-legismertebb-meteorologusa-hbona-marta.htmlHófehér kiwi született!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110530-hofeher-kiwi-szuletett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.