Megszületett az énekesnő első gyermeke!

szülés énekesnő Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 2-án született meg Pink, az énekesnő első gyermeke.

A kicsi a Willow Sage Hart nevet kapta - édesapja, Carey Hart és híres anyukája úsznak a boldogságban. A harmincegy éves énekesnő a Twitteren jelentette be a hírt a rajongóknak: "Kimondhatatlanul örülünk kislányunk, Willow Sage Hart érkezésének. Ő is ugyanolyan csodálatos, mint az édesapja" - írta az énekesnő, aki egy nappal a jövevény érkezése előtt arról vallott közösségi oldalán, hogy egy olyan nap virradt fel, mely nagyszerű kezdete lesz mindennek...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pink novemberben jelentette be terhességét, de nem akarta nagy dobra verni, mert korábban már volt vetélése. Amint azonban túl volt terhessége elején, már boldogan beszélt születendő gyermekéről a vagány énekesnő. "Egy kis élet növekszik bennem, és szeretném, ha a kicsi már most tudná, hogy tárt karokkal várjuk őt" - vallotta a szülése előtt az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.