Gerard Butler sztárpár Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Biel nem búslakodott sokáig, miután Justin Timberlake szakított vele - most Hollywood egyik legnagyobb szívtiprója oldalán vigasztalódik...

Jessica Biel színésznőt a napokban látták Gerard Butler mögött a színész Harley Davidson motorján - és nem közös filmjelenetet forgatott a két sztár! Jessica bőrdzsekit, bakancsot és napszemüveget viselt, és igen szorosan karolta a szexi sztárt, amint a híres kaliforniai Pacific Coast autópályán igyekeztek a Topanga Canyon felé.

Northfoto
Northfoto

A két csillag márciusban, a "Playing the Field in Shreveport" komédia forgatása alatt ismerkedtek meg, és úgy tűnik, azóta is igen jóban vannak. A szép színésznő épp ez idő tájt szakított majd' öt év után Justin Timberlake-kel, így jót tett neki Butler kitüntetett figyelme. A stábtagok szerint Gerard intenzíven flörtölt a színésznővel. Jessica ekkor azt vallotta, ők pusztán csak barátok, de a legutóbbi fotók már nem erről tanúskodnak. Mindenesetre az utóbbi időben Justin Timberlake sem unatkozott - az elmúlt két hónapban kavart Mila Kunis, Olivia Wilde és Ashley Olsen színésznőkkel is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.