Krizbai Teca énekesnő Csillag születik vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájó családi tragédiát őriz a szívében Krizbai Teca, a Csillag születik egyik döntőse.

Tecának, a vak énekesnőnek volt egy ikertestvére, aki meghalt néhány nappal a születése után. "Véletlenül, egy szüleimmel készült riportból tudtam meg hatéves koromban, hogy volt egy ikertestvérem. Amikor megkérdeztem anyutól, hogy ki volt az a fiú, akiről a tévében beszélt, leültetett maga mellé, és mindent elmesélt. Szörnyű érzés volt. Napokig padlón voltam" - mesélte Teca a Blikknek.

www.facebook.com
www.facebook.com

"Koraszülöttek voltunk. Hat hónaposan, alig több mint egy kilóval jöttünk világra. Az ikertestvérem nem sírt fel, nyolcnapos korában agyvérzést kapott. Meghalt a műtőasztalon. Anyu azt mondta, csak kicsin múlt, hogy engem is elveszítenek. A születésem óta vak vagyok. Nem fejlődött ki a retinám. Sokszor eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha mind a ketten életben maradunk. Olyan jó lenne, ha a húgom mellett lenne egy fiútestvérem is" - tette hozzá a lány.

Tipp! Fluor Tomi Mizuja még mindig tarol! Nézd meg képgalériánkat!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.