adakozás Mel Gibson jótékonykodás Guatemala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapokban az ausztrál sztár erőszakos magánéleti botrányaitól visszhangzott a világsajtó - most azonban adakozott, és beteg gyermekeket látogatott a legkékebb szemű színész.

Mel Gibson Guatemalába, a San Juan De Dios General kórházba látogatott - mert ez is beletartozik a színész tizenhat órás közösségi munkájába. A sztár pénzt is ajánlott fel a kicsik javára - vele tartott a Mending Kids International alapítvány is. A szervezetnek Mel Gibson évek óta rendszeresen nyújt támogatást, sőt, volt felesége, Robyn is szoros kapcsolatban áll az alapítvánnyal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szerelem a teniszpályánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110608-andre-agassi-es-steffi-graf-csokja.htmlEmma puszijahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110607-emma-watson-az-mtv-movie-awards-dijatadon.htmlVersenyre keltek a szörfölő kutyusokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110606-szorfos-kutyak-versenye.htmlHugh Hefner és kedvenc nyuszijaihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110606-hugh-hefner-es-kedvenc-nyuszijai.htmlAngyal a motoronhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110603-alessandra-ambrosia-rozsaszin-motoron.htmlFényesen ragyog Shania csillagahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110603-csillagot-kapott-shania-twain.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.