rokkantkártya Liptai Claudia feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség vádemelést javasol a tévés műsorvezető ellen közokirat-hamisítás miatt.

Claudia áprilisban bukott le, amikor már korábban elhunyt édesanyja rokkantkártyájával parkolt. A nagy port kavart ügyet kedden zárta le a rendőrség - azt javasolták az ügyészségnek, hogy emeljen vádat a műsorvezető ellen - tudtuk meg a Blikkről.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A műsorvezető az esetet véletlen balesetként állította be: Liptai azt állította, vett aznap parkolójegyet, de azt nem tudta bemutatni. A rokkantkártya pedig szerinte úgy került a műszerfalra, hogy amikor becsapta kocsija ajtaját, az kiesett a napellenzőből egyenesen a műszerfalra. Úgy tűnik, a rendőrök nem hittek a műsorvezető védekezésének, hiszen nem szüntették meg ellene a nyomozást. "A BRFK a közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek küldte meg." - közölték szűkszavúan a rendőrségen.

Tipp! Botrányos és szexi divatfotók képgalériánkban! Katt ide!


Dr. Fridman Róbert Ez persze nagyon ritka. A rokkantkártyákkal való visszaélésnek szerintem csekély a társadalomra való veszélyessége. Nagy valószínűséggel pénzbírságot fog kapni."


Intenzív osztályon fekszik Liptai Claudia édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110602-intenzivre-kerult-az-ismert-musorvezeto-edesapja.htmlRabosították Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-rabositottak-liptai-claudiat.htmlZimány Linda miatt megy Oroszországba a szerelme?http://www.life.hu/legykepben/20110608-dzsudzsak-balazs-zimany-linda-miatt-igazol-oroszorszagba.htmlSzerelem a teniszpályánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110608-andre-agassi-es-steffi-graf-csokja.htmlMeghalt a Csillag születik sztárjának ikertestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20110608-meghalt-krizbai-teca-ikertestvere.htmlEgymásnak esett Alekosz és Veronikahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110608-egymasnak-esett-alekosz-es-veronika.htmlMegvan az új hollywoodi álompár?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110607-jessica-biel-es-gerard-butler-jarnak.htmlGigi teljesen kitárulkozott a nyuszis magazinnakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110607-gigi-ledobja-ruhait.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.