Alekosz még a nyaraláskor sem tudja tűrtőztetni magát. Hiába a csinos barátnő és a festői táj, a görög hősszerelmes képtelen egy napig is kritizálás nélkül élni.

A görög csődör egy hajókiránduláson vett részt a közeli Nisyros szigetén Veronikával, azt azonban nem tudta megállni, hogy ne alázza újra porig a fiatal lányt. Veronika pluszkilóin élcelődött, amivel vérig sértette az arajelöltet - olvasható a Blikken.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Alekosz szerint Veronika a feleségkereső műsorban még hibátlan idomokkal rendelkezett, de az elmúlt hetekben 4-5 kilót biztosan felszedett magára - ez pedig azonnal szemet szúrt az okostojásnak. "Egész nap csak eszel, naponta hatszor, és ez meg is látszik rajtad. Szépen kikerekedtél, te lettél a husik új példaképe!"- vágta Veronika arcába többször is a nap folyamán Alekosz.

"Veronika csinosan érkezett meg néhány héttel ezelőtt a villába, most azonban kezd elhízni. Én szeretem a vékony lányokat, úgyhogy erre odafigyelek, de neki is oda kéne" - tette hozzá a görög amorózó. Kedvese azonban rosszul viselte a kritikát, és igencsak megbántották Alekosz szavai: "Rosszulesik, hogy Alek a súlyom miatt bánt. Biztos, hogy egy picit felszedtem az utóbbi hetekben, mert sportolni se tudtam, és itt finom ételek vannak, de azért jöttünk nyaralni, hogy ezt élvezzük is. Ő sem egy Adonisz, én mégsem bántom, ahogy nem flörtölök a szeme láttára senkivel, úgyhogy most már kezd igazán betelni a pohár" - mondta Veronika a Blikknek.

 

Szétválik a népszerű tánccsapat?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110609-szetvalik-az-appril-project-1.html Alekosz flörtölt a nyaralás alatt - de nem Veronikával!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110609-alekosz-az-idegenvezetovel-flortolt-a-nyaralas-alatt.html Vádemelést kértek Liptai Claudia ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110609-vademelest-kertek-liptai-claudia-ellen-a-rendorok.html Sebestyén Balázs beszólt Csiszár Jenőnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110609-rakoczi-feri-kipisilne-az-uvegstudiobol-sebestyen-balazs-pedig-onmagaert.html Zimány Linda miatt megy Oroszországba a szerelme?http://www.life.hu/legykepben/20110608-dzsudzsak-balazs-zimany-linda-miatt-igazol-oroszorszagba.html Szerelem a teniszpályánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110608-andre-agassi-es-steffi-graf-csokja.html