Féktelenül bulizik a Barátok közt sztárja

buli autóverseny Barátok közt rafting Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna a fiatalok gondtalan életét éli - rengeteget bulizik, és nem veti meg az extrém sportokat sem.

A Barátok közt sztárja igazi partiarc: óriási szervező hírében áll, baráti társasága pedig imádja Rami bulijait. Volt, hogy egyszerre hatvan fő zsúfolódott össze a lakásán. A szomszédokat is lekenyerezi: sütit süt nekik, esetleg őket is meghívja a buliba, ezért sosem került még bajba a hangos mulatozások miatt. "Az idén egyszer már valóban sikerült hatvan embernél elérnem, hogy jelmezbe öltözzenek a kedvemért. A legtöbb barátom szerint a legjobb hangulatfelelős vagyok: nálam senkinek sem lehet üres a pohara!" - vallotta a szépség a Hot! magazinnak.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


Most azonban, hogy elérkezett a jó idő, Ramóna a szabadban tölti ideje nagy részét - de nem ám piknikezéssel! A szexi sorozatsztár imádja az extrém sportokat: autóversenyeken vesz részt, raftingol, és odavan a kalandparkokért is. Ramóna nemrég benevezett egy hétállomásos autóverseny futamaira, ahol rajta kívül más celebek is részt vesznek. "Olyan az egész, mintha a Forma-1 versenyzője lennék. Két állomáson már túl vagyunk, összetettben pedig a hetedik helyen állok" - mondta a Barátok közt Zsófija, aki olyan hírességekkel versenyez együtt, mint Ördög Nóra.

Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst Kapcsolat Koncert belépőket, Kesha CD-t, vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.