színész-énekesnő szavazás Hollywood álmok verseny Koós Réka Avon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokon belül lezárul egy nemzetközi kozmetikai cég által szervezett online tehetségkutató verseny, amin Koós Réka, az egyetlen még versenyben lévő magyar énekesnő, aki egyedül képviseli hazánkat a rangos nemzetközi eseményen.

Jelenleg 100 énekesnő van még versenyben, de Réka már eddig is fantasztikus élményekkel gazdagodott. Azonban a legnagyobb lehetőségek a 25 középdöntősre várnak majd. 2011. július 1-jén hirdetik ki a továbbjutók névsorát, akik Hollywoodba utazhatnak, ahol professzionális énekoktatás és átalakítás várja őket. A második forduló egyetlen magyar résztvevője, Koós Réka is a továbbjutásban reménykedik.

Koós Réka és édesanyja Dékány Sarolta


"Nagyon örülök, hogy idáig eljutottam, de tudom, hogy a java még hátra van. Óriási lehetőség ez számomra" - nyilatkozta Réka.

Forrás: Avon
Forrás: Avon


A magyar versenyző neve sokak számára ismerősen csenghet, az Avon Voices azonban lehetőséget nyújtana neki, hogy a színészet mellett most énekes tehetségét is megmutassa, ráadásul nemzetközi szinten. A magyar versenyző sikerrel vette az eddigi akadályokat, ám a legnagyobb megmérettetés a középdöntőbe jutás lesz számára. Réka 18 éves kora óta énekel, számára ez nem egyszerű hobbi, hanem szenvedély. A versenyt hatalmas lehetőségnek tekinti, hiszen végre valóra válthatja álmait.

"A verseny eddigi legboldogabb pillanata az volt számomra, amikor megtudtam, hogy utazhatok Párizsba, ahol professzionális klipet készítettek velem. Remélem a következő állomás Hollywood lesz!" - meséli élményeit és jövőbeli terveit az énekesnő. Réka bízik a magyar közönségben és reméli, hogy sikeresen folytatódik számára az Avon Voices. Az énekes-színésznőnek a továbbjutáshoz a lehető legtöbb közönségszavazatot kell elnyernie, és egyben a zsűri elismerését is. A rendezvény második fordulójának jelöltjei június 20-ig várják a közönség szavazatait.

SP és Fluor Tomi között elindult valami, ami máig nem ért végethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-sp-rajongott-fluor-tomiert-akivel-ket-eve-el-egyutt.htmlElárverezik Michael Jackson parókájáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-rekord-osszegert-arverezik-el-michael-jackson-piros-bordzsekijet-amit-a.htmlVégre megérkezett! Megszületett Natalie Portman kisfia!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-vegre-megerkezett-megszuletett-natalie-portman-kisfia.htmlGallusz Niki nyíltan vállalja leszbikus szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-gallusz-niki-lebukott-leszbikus-szerelmevel-akivel-egyutt-is-elnek.htmlVV Gigi soha többet nem hódol szenvedélyénekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110614-gigi-kulfoldre-keszul-es-fogyokura-helyett-csokival-tomi-magat.htmlShodeinde Dorka: A stresszhelyzetek felpörgetnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110530-rizikofaktor-shodeinde-dorka-a-stresszhelyzetek-felporgetnek.htmlLevetkőzött a szexi celeblányhttp://www.life.hu/legytrendi/20110616-kustanczi-lia-levetkozott.htmlSokba kerül az önbizalomhiány - A kényszeres vásárlás pszichológiájahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110614-sokba-kerul-az-onbizalomhiany-kenyszeres-vasarlashoz-vezethet.htmlÍgy lopnak meg bennünket a pasik!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110607-noies-ruhak-amiket-a-pasik-is-hordanak.htmlSzerelmi kötés - csak ámítás vagy tényleg működik?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110611-szerelmi-kotes-csak-amitas-vagy-tenyleg-mukodik.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.