Mégis igazak voltak a pletykák? Liptai Claudia újra együtt van régi szeretőjével?

lebukás műsorvezető Mokka válás Liptai Claudia megcsalás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a TV2 műsorvezetője mégsem önszántából válik meg a Mokka műsorvezetői posztjától: állítólag Liptai Claudia és régi szeretője - aki a műsor felelős szerkesztője is egyben - újra egy párt alkotnak a Blikk információi szerint.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Tavaly ősszel futótűzként terjedt a hír, hogy B. Péter, a Mokka felelős szerkesztője egy párt alkot a vörös bombázóval. A kollégáik tényként állították, hogy kapcsolatban vannak, de az érintett felek ezt tagadták, a róluk készült közös fotók ellenére. Mint ahogy azt korábban a Blikk megírta, végül a nős férfi szakított egy reggeli adás előtt Claudiával, és visszatért családjához. Most azonban úgy tűnik, Péternek nem sikerült rendeznie feleségével kettejük kapcsolatát, és úgy hírlik, ismét Claudia karjaiban vígasztalódik.

Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst T-Mobile Kapcsolat Koncert belépőket, Kesha CD-t, vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!



Meghódítja Amerikát a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110616-koos-reka-meghoditja-amerikat.htmlSP és Fluor Tomi között elindult valami, ami máig nem ért végethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-sp-rajongott-fluor-tomiert-akivel-ket-eve-el-egyutt.htmlVégre megérkezett! Megszületett Natalie Portman kisfia!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-vegre-megerkezett-megszuletett-natalie-portman-kisfia.htmlGallusz Niki nyíltan vállalja leszbikus szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-gallusz-niki-lebukott-leszbikus-szerelmevel-akivel-egyutt-is-elnek.htmlVV Gigi soha többet nem hódol szenvedélyénekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110614-gigi-kulfoldre-keszul-es-fogyokura-helyett-csokival-tomi-magat.htmlSínen van VV Éva karrierje! Álommunkát kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110613-sinen-van-vv-eva-karrierje-a-reggeli-csak-csajok-musoranak.htmlPopsztárok, celebek, vetkőzés - Viva Comet 2011http://www.life.hu/legykepben/20110611-comet-dijatado-2011-fluor-tomi-sp-toth-gabi-is-nyertek.htmlBrad és Angelina szexről beszélget a gyerekekkelhttp://www.life.hu/legykepben/20110610-brad-pitt-es-angelina-jolie-a-szexrol-beszelget-a-gyerekeivel.htmlMegszólalt Arnold Schwarzenegger szeretőjehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110615-szex-szerelem-parkapcsolat-megszolalt-arnold-schwarzenegger-szeretoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.