gyermekvállalás szülés Mariah Carey Nick Cannon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey néhány hete adott életet ikreinek, férjét, Nick Cannon-t azonban máris elszólítja a munka a családja mellől.  
,,Szerintem ez lesz a legnehezebb dolog, amit valaha meg kellett tennem."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekesnő férje a népszerű show műsorvezetője, e mellett pedig filmezni is fog. ,,Nem nagyon gondolok bele, milyen bonyolult időszak előtt állok most. Mariah is tudja, milyen ez az élet, hiszen ő is a showbusiness világában dolgozik. Egyébként pedig nagyon megértő nő - nem hiszem, hogy a munkám miatt több gondunk lesz a jövőben." - mondta Nick a Life & Style magazinnak.

A férfi minden vágya, hogy gyermekei mellett lehessen, de a munka a mai napig az élete fontos része: ,,Legszívesebben mindig az ikrekkel, Monroe -val és Moroccan-nal lennék, de a munka is az élet velejárója. Ez bonyolult kérdés mindig, de igyekszem megtalálni az egyensúlyt." - vallotta az énekesnő férje.

Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst T-Mobile Kapcsolat Koncert belépőket, Kesha CD-t, vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!



Szerelmi kötés - csak ámítás vagy tényleg működik?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110611-szerelmi-kotes-csak-amitas-vagy-tenyleg-mukodik.htmlSínen van VV Éva karrierje! Álommunkát kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110613-sinen-van-vv-eva-karrierje-a-reggeli-csak-csajok-musoranak.htmlFillérekért fog táncolni Jerzy!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110611-celeb-tanc-vv4-fillerekert-fogja-riszalni-magat-jerzy.htmlMorgan Freeman a legkedvesebb kollégáival ünnepelthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110610-morgan-freemant-eletmudijat-kapott.htmlBrad és Angelina szexről beszélget a gyerekekkelhttp://www.life.hu/legykepben/20110610-brad-pitt-es-angelina-jolie-a-szexrol-beszelget-a-gyerekeivel.htmlFéktelenül bulizik a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20110610-baratok-kozt-kiss-ramona-sokat-bulizik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.