nyertes VV Alekosz luxus milliomos Való Világ 4 szerelem nyereményautó nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág4 győztese birtokába vette luxus nyereményautójának kulcsait, és kigurulva a villából végre megkezdte új életét immár milliomosként. Alekosz a Life.hu riporterének őszintén vallott eddigi anyagi gondjairól, és búsás nyereményének sorsáról, amit elképzelhető hogy régi szerelmével, Tündével költenek majd el.

Tipp! Őrült kalapok az ascoti derbin! Nézd meg képgalériánkat!


Durván ittas volt a VV4 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20110617-vv-eva-tul-sokat-ivott.htmlMégis igazak voltak a pletykák? Liptai Claudia újra együtt van régi szeretőjével?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110616-liptai-claudia-nem-veletlenul-tavozik-a-mokkabol-egykori-szeretojevel.htmlNéhány héttel szülése után elhagyta férje a híres énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20110616-nehany-hettel-a-szules-utan-elhagyta-nick-cannon-mariah-careyt.htmlSP és Fluor Tomi között elindult valami, ami máig nem ért végethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-sp-rajongott-fluor-tomiert-akivel-ket-eve-el-egyutt.htmlSzavakkal vert áldozatok - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110616-racz-zsuzsa-szavakkal-vert-aldozatok-terezanyu-irasa.htmlPippa Middleton kihalászta Anglia legszexibb kékvérűjét?http://www.life.hu/szeress/20110616-pippa-middleton-harry-herceggel-kavar.htmlSuri Cruise legyőzte Carrie Bradshaw-t!http://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110613-suri-criuse-ugy-oltozik-mint-carrie-bradshaw.htmlGallusz Niki nyíltan vállalja leszbikus szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-gallusz-niki-lebukott-leszbikus-szerelmevel-akivel-egyutt-is-elnek.htmlVV Gigi soha többet nem hódol szenvedélyénekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110614-gigi-kulfoldre-keszul-es-fogyokura-helyett-csokival-tomi-magat.htmlSínen van VV Éva karrierje! Álommunkát kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110613-sinen-van-vv-eva-karrierje-a-reggeli-csak-csajok-musoranak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.