VV Éva és Béciék között a villán kívül sem szent a béke?

VV Éva balhé telefonszám VV Gigi harc Való Világ 4 közzététel VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik nem ért véget a Való Világ 4 játékosainak klikkesedése, sőt a helyzet egyre csak élesedik idekint.

Bár úgy tűnt, mindenki közt szent a béke amióta kijöttek a villából, de ez koránt sincs így, hiszen tovább marják egymást a VV4 sztárjai, és kisded játékokkal keserítik meg egymás mindennapjait.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A villa talán legmegosztóbb személyiségének, Évának a minap valaki közzé tette a telefonszámát a legnépszerűbb közösségi site-on. Éva pedig a következőt reagálta a "kedves" gesztusra:

"Sziasztok! Képzeljétek a Rácz tesók nagy haverja Düki vagy ki, kirakta a telefonszámomat és most mindenki hívogat , annyira poénosra vettem most, hogy megosztom veletek vagy is majd...de mondjuk én nem vagyok akkora tirpák mint a Béci.. csak Gigi tudta a számom aki megadta a Bécikének aki szerintem illuminált állapotban közzé tette.."

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Düki, Müller Attila és Béci egy buliban


Éva telefonszáma kiszivárgott, és nagyon sokan hívták egy kedves jóakarójának köszönhetően. A göndör lány Bécire gyanakszik, illetve barátjára, Dükire. A Twitteren pedig Lakatos Levente csiripelte, hogy sms-t írt Évának, miszerint azonnal szedje le a postot a Facebook-os oldaláról. Keverés-kavarás, Ráczék vs. Éva. Sosem lesz vége ennek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.