Amy Winehouse lemondta idei összes koncertjét

Szerbia drog alkohol Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy Winehouse egyre lejjebb csúszik a lejtőn: legutóbbi, szerbiai koncertjén egyáltalán nem volt józan az énekesnő és nevetségessé tette magát több ezer ember előtt! 

Hetven percig szórakoztatta a belgrádi koncerten az énekesnő a rajongókat: de rajta kívül nem sokan élvezték az estét. Amy valószínűleg alkohol és drog befolyásoltság alatt állt, annak ellenére, hogy korábban már számtalanszor próbálkozott elvonókúrák segítségével "tisztára mosni" magát. Az énekesnő láthatóan nem tudott magáról, szabályszerűen kóválygott a zenészek között, és énekelni is csak azért kezdett - igen hamisan -, mert ismerős volt számára a dallam.

A koncertre jegyet váltók azonban hiába reklamálnak - nem kapják vissza pénzüket, mert az énekesnő minden, a szerződésben foglalt kötelességének eleget tett. Időben érkezett meg Belgrádba, és hetven percig tartott az előadása. Dragan Sutanovac miniszter szerint Amy koncertje hatalmas csalódás volt mindenkinek. "Messze van ő attól, hogy pophercegnő lehessen. Sokkal inkább egy klinikán lenne a helye - sürgős orvosi segítségre lenne szüksége" - nyilatkozta a politikus. A történtek miatt nem is volt kérdés a következő koncertek sorsa, de végül megtörtént, amire nem számítottunk: Winehouse lemondta az összes idei koncertjét, így a Sziget fesztiválon sem lép fel az énekesnő.

A világ 11 legizgalmasabb városahttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110616-utazas-szorakozas-program-a-vilag-legjobb-varosai.htmlHa a legjobb barátod párjába leszel szerelmeshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110614-ha-a-legjobb-baratod-parjaba-leszel-szerelmes.htmlEzeket nézd meg idén nyáron a moziban!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110527-mozi-program-szorakozas-ezeket-nezd-meg-iden-nyaron-a.htmlVV Éva és Béciék között a villán kívül sem szent a béke?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110619-harc-a-villan-kivul-is-vv-eva-es-gigi.htmlEurópai turnén a Jon Bon Jovihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110619-2011es-europai-turnen-a-jon-bon-jovi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.