Titkolják kapcsolatukat! Kibékült az egykori álompár?

Rossz tanár Justin Timberlake Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Töltött káposztáról biztosan nem hallott még Justin Timberlake és Cameron Diaz - akkor ugyanis tudhatnák, hogy csakis az jó felmelegítve...

A két hollywoodi sztár hetek óta élvezi egymás társaságát - közös filmjük, a nálunk is hamarosan mozikba kerülő Rossz tanár promóciós körútján ugyanis úton-útfélen incselkednek egymással. A pár 2007-ben, három év után vált szét, azóta mindkettejüknek volt már néhány kapcsolata. Most azonban mindketten szabadok - Justin néhány hete dobta Jessica Bielt, és állítólag Cameron is a napokban lett szingli.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A korkülönbség ellenére mindig is jól megértette egymást Justin és Cam - a színésznőt az zavarta a legjobban, hogy kapcsolatuk nem tart sehová. Az énekesből lett színész ugyanis inkább dolgozott, bulizott és csajozott, mintsem hagyta, hogy a szőkeség gyűrűt húzzon az ujjára. Most azonban már ő is komolyodott, így ki tudja, mikor támad kedve ismét tanárnéniset játszani a lassan negyvenéves, de még mindig szexi Cameron Diazzal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.