mandulaműtét Demcsák Zsuzsa műtét műsorvezető Mokka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg kellett operálni Demcsák Zsuzsát - a Mokka műsorvezetőjét hétfő éjjel vitték be a kórházba, ahol azonnal elvégezték az újabb beavatkozást.


TV2 press
TV2 press

"Szeretnék minél előbb hazamenni a családomhoz. A gyerekeim egyelőre nem tudják, mi történt, azt mondtuk nekik, hogy dolgozom, nehogy megijedjenek. Napközben egyébként is táborban vannak, ha kell, a férjem vigyáz rájuk. De este biztosan rákérdeznek majd, hogy hol vagyok, hiszen soha nem alszanak el nélkülem. A férjem akkor mondja majd el nekik, mi is történt velem előző éjjel" - árulta el Zsuzsa. A műsorvezetőt először június 17-én műtötték meg gyulladt mandulái miatt - akkor közvetlenül a reggeli műsor után ment be a kórházba, és vetette alá magát az operációnak. Hétfőn újra neki kellett volna vezetni a reggeli műsort, ám az élet közbeszólt - helyette Tatár Csilla ugrott be a műsorba.

Tipp! Sztárkavalkád a Megasztár 6 partiján! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.