Kiderült, ki Gigi titkos szerelme

Gigi távkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi szerelmi élete igazán sűrű: pár hónapja még Jerzyvel kavart a ValóVillában, aztán Müller Attila műsorvezetővel mutatkozott pár hétig. Most azonban elárulta, hogy már egy éve komoly érzelmi szálak fűzik egy spanyol férfihoz!


rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

,,A tengerparton napoztam. Valószínűleg kinézett magának, mert amikor felálltam, hogy távozok, akkor azonnal utánam rohant. Spanyolul beszélt, persze egy szavát sem értettem. Amikor mondtam, hogy nem spanyol, hanem magyar vagyok, angolra váltott. Nem szeretem, ha leszólítanak, de vele valahogy minden olyan spontán és természetesen alakult. Nagyon jólelkű és kedves fiú. Már anyukámnak is bemutattam, akinek igencsak jó a véleménye róla. Azt mondta, nemcsak jóképű, de tisztelettudó és nagyon udvarias is. Az, hogy bementem a villába, sajnos átírta egy kicsit a dolgokat, nem találkozhattunk annyit, amennyit szerettünk volna. De végre néhány héten belül kiutazom hozzá Mallorcára, és találkozunk. Óriási szerelem volt a miénk a ValóVilág előtt, s remélem, nem változott semmi azóta."

De vajon mit szól a férfi Gigi pikáns felvételeihez és Jerzyvel való románcához? ,,Joséval mindent megbeszéltünk, mielőtt bementem a villába. Úgy küldött be, hogy ne mondjam el senkinek, hogy van valakim, s ha úgy érzem, hogy a bezártság miatt szükségem van egy társra, akkor összejöhetek valakivel. Amikor kijöttem, azt mondta, látta, mi minden pörgött rólam és Jerzyről az interneten, de nem feszegette a témát. A pikáns felvételekről még nem tud, de bízom benne, hogy ezt is megtudjuk majd beszélni, ha végre ismét együtt leszünk. José egy igazi apajelölt. Vele el tudnám képzelni a jövőmet." - vallotta az egykori villalakó.

Vérző torokkal vitték műtétre a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20110628-verzo-torokkal-vittek-mutetre-demcsak-zsuzsat.htmlMegpofozták Alekosz egykori menyasszonyáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110628-megpofoztak-alekosz-egykori-menyasszonyat-veronikat.htmlSztárpapák és gyermekeikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110627-sztarpapak-dopeman-nem-nyaral-egyutt-a-csaladjaval-inti-kislanyanak-pedig.htmlTilla István Kovácsot szeretné partnerénekhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-tilla-istvan-kovacsot-kerte.htmlVarázsosan fest a szivárványhalhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110627-varazsosan-fest-a-szivarvanyhal.htmlKesha vallja: ragaszkodnunk kell az álmainkhozhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-kesha-vallja-ragaszkodnunk-kell-az-almainkhoz.htmlTitokban összeházasodott a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-titokban-osszehazasodott-rachel-weisz-es-daniel-craig.htmlKülföldön hódítanak az X-Faktor szépségeihttp://www.life.hu/legykepben/20110627-hollandiaban-is-sztarok-lettek-a-nyari-lanyok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.