egyéjszakás kaland szex megerőszakolás VV Jerzy szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Jerzyt sokkolta egyéjszakás kalandja - már amire emlékszik belőle. Úgy tűnik, a srác régen maga mögött hagyta VV Gigit, és sok más lányt is.

Tipp! Fegyverekkel lövöldöztek a modellek a kifutón! Nézd meg képgalériánkat!


,,Hét lánnyal voltam a szakításunk óta. Jelenleg nem szeretnék komoly kapcsolatot, ezek csak egyéjszakás kalandok számomra. Sem időm, sem energiám nincsen jelenleg egy komoly kapcsolatra."


LifeNetwork
LifeNetwork

,,Az este utolsó képe, amit fel tudok idézni, hogy beszállok egy taxiba az említett hölggyel. Utána képszakadás. A következő emlékem, hogy egy vadidegen nő mellett ébredek. Egy percre sem emlékszem a vele töltött időből. Biztos vagyok benne, hogy beletettek valamit a poharamba, hiszen ilyen még nem fordult elő velem, hogy ne emlékeznék rá, kivel bújok ágyba." - vallott Jerzy a legutóbbi kalandjáról.

A villa egykori szépfiúja csütörtökön reggel a Morning show-ban Sebestyén Balázséknak is mesélt szörnyű élményéről. Elmondása szerint valóban nem emlékszik semmire az említett estével kapcsolatban, de jelenlegi életvitele mellett ez annyira meg sem lepte a Class FM műsorvezetőit, akik jót mulattak az összevissza beszélő, reggel kilenc órakor még kissé illuminált állapotban lévő Jerzyn.

Újabb sztárpár szakított Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110629-david-duchovny-es-tea-leoni-szakitottak.htmlMegtaláltuk a legszexibben kortyoló lányt!http://www.life.hu/szorakozz/20110629-volt-fesztival-0-nap-a-legek-napja.htmlA TV-történelem legizgatóbb dokijaihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110628-a-tv-tortenelem-legizgatobb-dokijai-te-kivel-vizsgaltatnad-meg-magadat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.