Mérai Katalin hitel svájci frank Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok köz Júliáját, Mérai Katalint korábban óva intette dédnagymamája attól, hogy adósságokba verje magát. A színésznő nem hallgatott rá, és most nehéz anyagi helyzetbe került - életét megkeseríti a svájci frankban felvett hitel. 
rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


"Már bánom, hogy nem tudtam betartani azt, amire a dédim annyiszor figyelmeztetett, amíg élt: nem vagyunk mi gazdagok, hogy kölcsönt vegyünk fel. Egyszerű családban nőttem fel, amelyben az öcsémmel megtanultuk, hogy a holnapra is gondolni kell. Manapság csak negyed kiló eper van a hűtőben, amiből nem biztos, hogy eszem, de amíg meg tudjuk teremteni a párommal a kisfiam számára a biztonságot adó otthont és körülményeket, addig szerencsésnek érzem magam" - mesélt Mérai Katalin a HOT! magazinnak. A színésznőnek az anyagi nehézségek miatt három éve késik a menyegzője gyermeke apjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.