VV Éva összeomlott: időzített bombaként ketyegett az éjszakában!

VV Éva pánikroham Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hisztérikus állapotban hívta fel az egyik napilap szerkesztőségét VV Éva  az éjszaka közepén. A lány elmondta, a bezártság után elhatalmasodott rajta a pánikbetegség.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Később jobban lett a szőkeség, és a következőket vallotta: "Tudom, hogy azért hívnak meg, mert szeretnek. Megyek is mindenhova. Jó érzés találkozni azokkal, akik pénzt költöttek arra, hogy a játékban maradjak. Ők őszintén szeretnek, s ez kárpótol mindenért. Sokan követelik például, hogy írjak könyvet, amiben elmesélek minden olyan apró részletet, amit ezeken a találkozókon a nagy zaj és a pörgés miatt képtelenség kibeszélni. El is gondolkodtam ezen, hiszen még mindig számtalan sztori van a tarsolyomban."

Tipp! VV Zsófi elképesztő átalakulása! Képekért katt ide!



Éva korábban elmondta, Alekoszban is csalódott, így hiába veszi körül sok ember, gyakran magányosnak érzi magát. A pszichológus szerint Éva időzített bombaként ketyeg az éjszakai bulikban: "Ha Éva arról panaszkodik, hogy magányos, egyedül hagyták, a mellőzöttséget érzi, az bevonzhatja a következő pánikrohamot. A szorongás vélelmezhetően ott lehet a mindennapjaiban. Amikor a stresszel nem tud mit kezdeni, alkoholhoz nyúl. S ha erre még rájön egy pánikbetegség, az végzetes lehet. Az alkohol viszont egyáltalán nem oldja a feszültséget, sőt az ember nagyon súlyos depresszív állapotba kerülhet, rendkívül agresszíven viselkedhet, indulatkitörései lehetnek. Ha Éva pánikbeteg, akkor pszichiáterhez kellene járnia, s gyógyszert szednie" - vallotta a Borsnak a pszichológus.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.