lebukás Mila Kunis párkapcsolat szex Justin Timberlake Barátság extrákkal színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Timberlake bevallotta, történt már vele egy s más kínos dolog a hálószobában.  

Egy amerikai női magazinnak Justin Timberlake elmesélte, hogy voltak korábban problémái a hálószobában. "Egyszer anyám rajtakapott egy lánnyal - hát mit mondjak, nem volt valami boldog. Csalódott volt, mert szerinte akkor még túl fiatal voltam ezekhez a dolgokhoz."

 AFP
AFP

Az interjúra annak apropóján került sor, hogy Justin és Mila Kunis együtt játszanak a Barátság extrákkal című romantikus moziban. A filmben a két sztár között eleinte csak haveri viszony van, ami később átcsap vad szexuális együttlétekbe. Justin ezzel kapcsolatban fejtette ki a véleményét: "Hogy mi a szexbarátság szabálya? Semmi érzelem, csakis szex. Ez mindig nagyszerű ötletnek tűnik, végül azonban kiderül, hogy mégsem annyira jó." Mila is hasonlóképp vélekedik a barátok közötti szexualitásról: "Mindig akkor van vége a dolognak, amikor valaki többet akar - így mindig lesz sérülés egy ilyen viszonyban. Pláne, hogy a lányoknál minden az érzelemről szól. Még nem találkoztam olyan csajjal, aki képes a szexre érzelmek nélkül" - mesélte a színésznő.

A filmben mindketten elvállaltak olyan jeleneteket, ahol igen kevés ruha van rajtuk - és meglepő módon az extrovertált Justinnak ez nem is ment olyan könnyen. Sokszor próbálta elérni, hogy ne legyenek benne a pucér jelenetek a filmben, mert eszébe jutott, vajon az édesanyja mennyire lesz kiakadva tőlük. Persze ezt nem érte el - így hamarosan mindenki egy kicsit többet is láthat az énekes-színész testéből...

Pisztolyt fogtak a celebekrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110708-pisztolyt-fogtak-vv-zsofi-fejehez-erdohegyi-brigi-pedig-jol-el.htmlÜnnepségre készül Párizshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110707-legiparade-parizsban.htmlKasza Tibinek fuvolázott a Királynőjelölthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110707-sarka-kata-majdnem-elsirta-magat-hajdu-peter-uj-musoranak-a.htmlSzakított szerelmével a népszerű sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20110707-kiefer-sutherland-es-siobhan-bonnouvrier-szakitottak.htmlNatalie Portman végre elnevezte kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/20110707-az-alef-nevet-kapta-natalie-portman-kisfia.htmlDobrády Ákost lejárattákhttp://www.life.hu/legykepben/20110707-dobrady-akos-koncertje-elmaradt-kiskunfelegyhazan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.