Matt Bellamy Kate Hudson szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat éjjel megszületett Kate Hudson és Matt Bellamy első közös gyermeke.

Kate Hudsonnek az első házasságáből már van egy hétéves kisfia, Ryder, de jelenlegi párjától, Matt Bellamytól most született az első babája. A szőke sztár Los Angelesben szülte meg kisfiát szombat este.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate és a Muse zenekar frontembere 2010 tavaszán jelentették be kapcsolatukat, idén januárban pedig már kiszivárgott a babavárás híre. A terhesség kissé kaotikusan hatott Kate Hudson életére: ,,Mostanában gyakran összekeverek dolgokat, elfelejtek szavakat. Sokszor képtelen vagyok összerakni normálisan a mondatokat." - vallotta akkor a színésznő, és hozzátette, teljesen másként érezte magát mindkét terhesség alatt, de imád állapotos lenni. ,,Legszívesebben mindig terhes lennék!" - vallotta. Kate Hudson nem tervez esküvőt, hiszen már túl van egy menyegzőn és egy váláson - így számára ez már cseppet sem fontos.

Kate és Matt mostantól Londonban élnek majd, mert a Muse újabb lemezfelvételre készül. Egyikőjük sem bánja, hogy Angliába teszik át a székhelyüket, mert imádják egymást, és csak az a fontos számukra, hogy együtt lehessenek. - írja a US Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.