modell lebukás TV2 pénz szépségkirálynő arab államok sejk Titkok Dubaj Hajdú Péter playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A körítés tökéletes, de az első út mindenkinek meghatározó élmény: új impulzusok, pálmafák, luxus, és csillogás fogadja a lányokat. Aztán jön a kellemetlenebb része a dolognak, amit összeszorított foggal lehet csak végigcsinálni.


Thinkstock
Thinkstock


VIP karszalag

Nem erőszak a disznótor - mondják, ez ugyan úgy igaz a dubaji utakra is. Nem muszáj a "könnyebb" utat választani, a modellvilágban sem. Nyilván rengetegen szeretnének érvényesülni, befutni, előkelő helyre kerülni a celebvilágban. Mert ez sikk, ez a menő. Valakinek az élete célja ismertté válni, s ezért cserébe mindent megtenne. Szó szerint mindent. Gondoljunk csak bele, hogy lesz valaki "klasszikus celeb"? (és most nem azokra a művészekre, színészekre, zenészekre gondolunk, akikre alaptalanul ráaggatják ezt a már-már gúnyos kifejezést) Egy közismert ember barátnője a semmiből, egy valóságshow-s szereplés, egy partin való villantás már jó indok lehet arra, hogy megkapja a szórakozóhelyen a VIP karszalagot, és belépést nyerjen a "tutiba".

A visszautasíthatatlan ajánlat

Azok a modellek és esetleg szimpla egyetemista lányok, akik szépségversenyeken szeretnék megmérettetni magukat, rendelkeznek némi exhibicionizmussal. Hisz tisztában vannak vele, hogy, ha előkelő helyezést érnek el, várható a férfimagazinok felkérése, és számítanak a névtelen telefonálókra is, akik visszautasíthatatlan ajánlatokról beszélnek - és nem MLM munkára gondolunk.

Thinkstock
Thinkstock

A kép csak illuszráció


Bánovics Marcsi, a 2005-ös Playmate választás versenyzője, blogjában ír arról, hogy mikor 2005-ben mentek a felkészülések a nyuszis magazin versenyére, többüknek is befutottak névtelen telefonálók ajánlatai: irány Dubai, biztosíthatod magadnak a csillogó jövőt! Ő nemet mondott, és sosem gondolkozott az utazáson, mert szerinte inkább dolgozik hóban-sárban és megpróbálja önerőből kifizetni az esetleges hiteleit, mint, hogy elmenjen dubajozni.

Tipp! Hatalmas pörgés volt a Balaton Soundon! Képekért katt ide!


"Van az a pénz"





Thinkstock
Thinkstock


Celebek a törvény kapuja előtt

Azoknak a lányoknak is lehet, hogy volt az a pénz, akiket behívtak a Nemzeti Nyomozó Irodába tanúként. Igen, nem gyanúsítottként, hiszen a pénzért való kéjelgés, ahogy már említettük, nem büntetendő, a prostituáltak közvetítése viszont igen.

Frissen fotózott villalány, milliomostól milliomosig futkosó modell, dekoratív médiaszemélyiség, ex-szépségkirálynő, elismert aktmodell, jelenleg már tisztes családanya is meg lett vádolva, hogy dubajozott valamikor, és onnan futotta a luxusra. Hányszor mondjuk legyintve, mikor meglátjuk egy tévés magazinműsorban celebjeinket, hogy "Ja, Dubaiból a D&G ruha!" - és ez nem rosszindulat, egyszerűen nyomós okot adtak a gyanúsítgatásra. Eddig egyedül Molnár Anikó volt az, aki színt vallott: megjárta az Emírségeket, sok megaláztatásban volt része, de 25 éves elmúlt, azért őt nem "választották ki" a nagy éjszakára. Néhány napja az Éden Hotelből megismert Szandra is bevallotta: nem csak nyaralni volt Dubaiban. Ő a Tv2 magazinműsorában vallott utazásáról: látványhölgynek, hostessnek ment, nem szexmunkásnak.

Thinkstock
Thinkstock


Pletyka, botrány, szépségverseny

Hazánk egyik legismertebb aktmodelljét, Bódi Sylvit milliószor kérdezték már az ügyről, amit már nagyon un, hiszen semmi köze a dubajozáshoz. Járt már arra, ő csupán nyaralás céljából, és nem kéjelegni: de a sztereotípiák miatt évek óta pletykálnak róluk is.

A legaktuálisabb dubai-sztori A Szépségkirálynő című új műsorhoz fűződik: kiderült ugyanis, hogy nem egy versenyző megjárta már a Budapest-Dubai útvonalat. Hajdú Péter, a műsor producere kiakadt a felröppent híreken: ezért leutazott a felkészítő táborba, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és elbeszélgessen a döntős lányokkal. A TV2 még nem nyilatkozott az ügyről, egyelőre elhatárolódnak a dubai-botránytól, mivel jelenleg is tart még a nyomozás a külföldre járó lányok ügyében. Aki viszont lebukik a leendő szépségkirálynő jelöltjei közül, annak nem csak a koronája fogja bánni a történteket, hanem megfosztják a dobogós helyezésétől is. A bukott királynő a továbbiakban nem képviselheti hazánkat a külföldi világversenyeken sem.

Ez a fajta pénzszerzési lehetőség kb. 10 éve terjedt el Magyarországon. Azóta egész szép kis hálózat alakult ki, a dubajozó lányok már egy-egy kacsintásból tudják: egy csónakban eveznek. Ez az "iparág" annyira kinőtte magát, hogy már "névtelen" egyetemisták, főiskolás lányok is megkezdték a menetelést az "ígéret földjére". Megannyi magyar nő jár-kel az utcákon, óriási titkot őrizve. Megjártam Dubait...


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.