Nicolas Sarkozy terhesség Carla Bruni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állapotosan is csinos Carla Bruni és férje, a francia miniszerelnök Nicolas Sarkozy terngerparti sétára indultak.

Terhessége minden percét igyekszik kiélvezni az egykori modell-énekesnő, akit kerekedő pocakja sem zavar a nyaralás alatt. Férjével a Fort de Bregancon tengerparton, Franciaország délkeleti részén sétálgatottak a napokban.

AFP
AFP

Szülinapos a divatmogulhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110708-szulinapos-giorgio-armani.htmlJennifer végre megtettehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110708-jennifer-aniston-kezjegye.html100 éve fedezték fel Machu Picchuthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110707-100-eve-fedeztek-fel-machu-picchut.htmlÜnnepségre készül Párizshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110707-legiparade-parizsban.htmlA Harry Potter főhősök Londonban jártakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110707-a-harry-potterfilm-londoni-premierje.htmlPartra vetett bálna a világ túloldalánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110705-partra-vetett-balna-el-salvadorban.htmlA szülői szerepre készül a hercegi pár?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110704-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-kanadaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.