Marilyn Monroe Chicago filmcsillag szoboravatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc méteres Marilyn Monroe-szobor az új látványosság Chicago főterén.

A Forever Marilyn című szobrot Seward Johnson szobrászművész alkotta, és a színésznőt a Hétévi vágyakozás című Billy Wilder-filmből már ismertté vált pózban ábrázolja. A Chicago belvárosában, a Magnificent Mile téren kiállított Marilyn alkotás 2012 tavaszáig lesz látható.

AFP
AFP


A híres fehér ruhát, amelyet Monroe 1955-ben Billy Wilder filmjében viselt - és amelynek köszönhetően filmlegendává vált -, a Debbie Reynolds filmsztár által összegyűjtött hollywoodi kosztümök és filmes tárgyak kollekciójában 4,6 millió dollárért (881 millió forint) adták el egy árverésen a múlt hónapban.


Sebestyén Balázst meglepték kollégáihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110719-class-fm-sebestyen-balazst-34-szuletesnapja-alkalmabol-novak-dokovic.htmlSzabó Zsófi nem tagad tovább: valóban randizgat Mártha Imrévelhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110719-szabo-zsofi-nem-tagad-tovabb-valoban-randizgat-martha-imrevel.htmlLewis Hamilton eljegyezte barátnőjét, Nicole Scherzingerthttp://www.life.hu/legykepben/20110719-lewis-hamilton-eljegyezte-baratnojet-nicole-scherzingert.htmlÍme a dal, ami legyőzheti Fluor Tomi "Mizu" slágerét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110718-kelemen-kabatban-ime-a-dal-ami-legyozheti-fluor-tomi-mizu.htmlSzex a Rolling Stonesra - A facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110719-szex-a-rolling-stonesra-a-facer-pasi-naplojabol.html22 érdekesség, amit eddig nem tudtál Harry Potterrőlhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110719-mozi-szorakozas-22-erdekesseg-amit-eddig-nem-tudtal-harry.htmlBrad Pitt Magyarországon veszi el Angelinát?http://www.life.hu/legykepben/20110713-angelina-jolie-es-brad-pitt-hazasodnak.htmlHat év után távozik a Jóban Rosszban sorozat színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110713-tavozik-a-joban-rosszban-sorozatbol-brozlik-klari.htmlLakatos Márk átalakít: Dögös vörös lett a szeplős kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110719-voros-es-szeplos-lakatos-mark-azonnal-kiszurta-emeset.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.