színészkedés Puskás Peti Új élet London költözés karrier énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen belezúgott a brit nagyvárosba, ezért Peti úgy döntött, amint eljön az idő, búcsút int Magyarországnak.

Nemrég egy hetet tölthetett Londonban Puskás Peti, ami önmagában nem hosszú idő, de annyira pont elég, hogy a színész/énekes úgy határozzon, mindent megtesz majd azért, hogy egyszer az állandóan mozgásban lévő városban élhessen.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]


"London egy őrült, pezsgő város. Furcsa látni, hogy mindenki mennyire barátságos, és ez a légkör a munkahelyeken is ugyanúgy jelen van, mint mondjuk a pubokban. Mindenki iszonyatos tempóban dolgozik, de az emberek ettől függetlenül óriási tisztelettel és szeretettel viseltetnek egymás iránt minden egyes pillanatban! Pont ezért érzem úgy, hogy Londonban kellene élnem. Tudom, hogy egyszer eljön az az idő, amikor kiköltözöm!" - árulta el a Life.hu-nak Peti.

"Egyelőre még itthon is akad dolgom bőven. Most például az Egy bohém rapszódiájának jövő heti előadása és a Robin Hood musical leköti minden időmet. Ráadásul imádok Budapesten élni, de érzem, hogy majd mennem kell. Azokat a kapcsolatokat, amelyeket kint kötöttem, szeretném arra felhasználni, hogy odakint folytathassam tovább azt, amit itthon elkezdtem!" - mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.