46 éves a Guns N' Roses egykori gitárosa

Slash Velvet Revolver bulizás Guns N Roses alkohol gitáros drogozás családapa szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saul Hudson, vagy ismertebb nevén Slash július 23-án ünnepli születésnapját.

A brit-amerikai gitáros a Guns N' Roses tagjaként szerzett hírnevet magának még a nyolcvanas évek közepén. 1996 után szóló karrierbe kezdett, és Slash's Snakepit néven folytatta páyafutását. Szinte nincs olyan énekes, vagy sztár, akivel ne zenélt volna együtt a mindig különleges cilindert viselő gitáros. 2003-ban hozta létre Velvet Revolver nevű együttesét.

AFP
AFP


2005-ben az Esquire magazin a Legjobb Gitárosnak választotta. A rockhírességek sétányán 2007 januárjában örökítették meg a keze nyomát. A 100 Legnagyobb Rock Gitárszóló listáján Slash a Guns N' Roses Sweet Child O' Mine dalában játszott gitárszólójával a 15. helyig jutott. A Time magazin 2009 augusztusában Jimi Hendrix után minden idők második legjobb gitárosnak választotta.

Az egykori drog és alkoholmámorban eltöltött éjszakák azonban már a múlté, hiszen a világ egyik legjobb gitárosa megkomolyodott, házasságot kötött Perla Hudsonnal és családot alapított. Slash két kisfiú, London és Cash édesapja.

Egy korszak befejeződött az Atlantis utolsó útjávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-egy-korszak-befejezodott-az-atlantis-utolso-utjaval.htmlGombos Edinát és családját életveszélyesen megfenyegették!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-gombos-edinat-megfenyegettek-az-aktiv-musorvezetoje-bevallotta-hogy-a-tv2.htmlGanxsta Zolee és családja felesküdötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110722-ganxsta-zolee-es-felesege-zana-monika-tornoczky-anita-es-bebe.htmlDenise Richards megmutatta néhány hetes örökbefogadott kislányáthttp://www.life.hu/legykepben/20110721-denise-richards-megmutatta-nehany-hetes-orokbefogadott-kislanyat.htmlVV5: Beépített emberekkel próbálkozik az RTL Klub?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110721-mediaban-dolgozo-beepitett-embereket-toboroz-a-valovilag-5be-az-rtl.htmlFiúsra vágatta haját a szexi színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110722-felismerhetetlen-a-szineszno-fiusra-vagatta-hajat-vanessa-hudgens.html5 fontos szexszabály régi motorosoknakhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-5-szexszabaly-regi-motorosoknak.htmlAz első sorból Rihanna bugyijába lehetett látnihttp://www.life.hu/szepulj/20110719-az-elso-sorbol-rihanna-bugyijaba-lehetett-latni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.