TV2: Össze, vagy szét, de Esküszünk!

esküvő Váczi Gergő TV2 műsorvezető Peller Mariann Rákóczi Ferenc anyós Erdélyi Mónika ÖsszeEsküvők (tévéműsor) Majka reality sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában zajlanak a válogatások, a valóságshow-rajongók pedig már visszaszámolnak, hiszen az ősszel kerül képernyőre a TV2 új reality műsora, az ÖsszeEsküvők. Bár a leendő szereplők kilétéről még nem tudhatunk semmit, az biztos, hogy a műsor az eddigi valóságshow-khoz képest teljesen új élményt fog nyújtani.

Láttunk-e már olyan csodát, hogy anyós és meny a nyílt színen veszi fel a kesztyűt és küzd a Férfiért? A külföldön már nézettségi rekordokat döntő szériák alapján az év valóságshow-ja korántsem a hagyományos párkeresésről fog szólni. Hogyan is lehetne hagyományosnak nevezni azt, ahol az első pillanattól figyel a kedves Mama? A show lényegét éppen ezek az intrikával, feszültséggel és persze sok-sok humorral tarkított jelenetek adják majd, ahogy szemtanúi lehetünk, kinek hogy megy a harc az igaz szerelemért. Hiszen a fődíj egy férj/feleség, egy káprázatos esküvő, mellé ház, autó, nászút és minden, ami az ifjú párnak dukál ennyi küzdelem után.

TV2/www.sajtoszoba.tv
TV2/www.sajtoszoba.tv


A show házigazdái sem lesznek könnyű helyzetben, hiszen ők fogják végigasszisztálni a hisztirohamokat, falakat rengető veszekedéseket és persze a meghitt, összebújós pillanatokat is. A műsorvezetésre legesélyesebbek közt felmerült már a többször bizonyított Majka, Rákóczi Feri és Váczi Gergő neve is.


TV2/www.sajtoszoba.tv
TV2/www.sajtoszoba.tv


A műsor háziasszonyi címére pályázik még a hölgyek közül a Nagy Duettben sikert arató, szőke pacsirta, Peller Mariann, valamint a mostanában a képernyőn ritkán látható egykori RTL Klub-os Erdélyi Mónika - akinek minden bizonnyal az ÖsszeEsküvők jelenthetné a nagy visszatérést.

Szeptembertől a kamerák kereszttüzében szabadulnak el tehát az indulatok, de ne feledjük, a lényeg, hogy a szerelem minden falat áttörve végül az anyósok szívét is meglágyítsa. Ennek fogunk szurkolni!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.