Détár Enikő Rákóczi Ferenc Király L. Norbert Varga Viktor Harry Potter Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harry Potter-filmek megosztják az embereket: van, aki sosem olvasta vagy látta még a fiatal varázsló kalandjait, mások pedig rajonganak a könyvekért és a sorozatért, és az elsők között álltak legutóbb is a mozipénztáraknál.

Vastag Tomi, az X-Faktor sztárja

Tomi nagy rajongónak vallja magát, és természetesen már megnézte az utolsó részt is. ,,Láttam mindegyik részt, és a barátaimmal mindig jó közös program a Potter filmekkel egy péntek este. Hogy melyik a kedvenc epizódom? Hm..nehéz kérdés. Nem olyan régen jött ki az utolsó rész (Harry Potter és a Halál ereklyéi) és azt tényleg nagyon vártam, de valahogy nem voltam annyira elájulva tőle, mint a Félvér hercegtől. A legújabb részt már láttam, nem olyan régen mentünk el hatan a barátaimmal moziba egyik csütörtök este megnézni. Furcsa, de nekem nem Harry a kedvenc szereplőm. Nagyon kedveltem Piton karakterét, de Hagrid is a szívemhez nőtt."


Détár Enikő, színésznő

Enikő és családja igazi Harry Potter-rajongó - legyen szó a gyerekekről vagy a szülőkről: ,,Az első Harry Potter-könyvet olvastam is, sőt, angolul is nekiveselkedtem. A filmeket is nagyon szerettük, mert igazán igényesre és izgalmasra sikeredtek. Az utolsót is láttuk már - nekem picit hosszú volt, de vitathatatlanul jól sikerült. Érdekes, hogy a történet gyerekmesének készült, mégis a felnőtteknek legalább annyira szól. A lányom is hatalmas rajongó - az összes könyv és DVD megvan nekünk otthon, legutóbb pedig a moziban a kisfiam is árgus szemekkel nézte a filmet. Olyan édes volt, imádta a mozit!"

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Rákóczi Feri, műsorvezető

Feri nem tartozik a Harry Potter-imádók közé: ,,Nem vagyok rajongó, a gyermekeim pedig még túl kicsik hozzá. Bár a könyv kifejezései már szállóigék lettek, én még ne tudok azonosulni a kviddicsjátékokkal és a hasonló, furmányos dolgokkal."

Tv2/www.sajtoszoba.tv
Tv2/www.sajtoszoba.tv

Király L. Norbi, az X-Faktor döntőse

Norbi nem vallja magát igazi rajongónak, de a legtöbb részt azért ő is megnézte: ,,A Halál ereklyéi, a sorozat utolsó része különösen tetszett, barátokkal mentem moziba. A kedvenc szereplőm pedig Piton volt..." - vallotta a zenész.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Varga Viktor, énekes

Viktor sem rajong különösebben Harry Potterért, de azért őt sem hagyhatta hidegen a varázslófilm: ,,Egyáltalán nem vagyok rajongó típus. A sorozat címeire sem emlékszem, és kedvenc részem sincs. A legújabb részt azért mindenképp szeretném megnézni, de sajnos eddig nem volt rá időm. Az én kedvenc szereplőm pedig Hagrid." - mesélte Viktor a Life.hu-nak.

www.facebook.com
www.facebook.com


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.