Őszintén mesél friss szakításáról Jennifer Lopez

házasság válás Marc Anthony Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete jelentette be Jennifer Lopez és Marc Anthony, hogy hét év után zátonyra futott a házasságuk.

Az énekesnő végre megörte a csendet - JLo az augusztusi Vanity Fair magazinban mesélt szakításáról. ,,A legnagyobb álmom volt a házasság, és mindketten nagyon keményen dolgoztunk rajta." - vallotta a negyvenkét éves Jennifer. ,,De néha sajnos egyszerűen csak nem működnek a dolgok. De ha a szerelemről van szó, javíthatatlanul optimista vagyok. Hiszek a szerelemben." - tette hozzá Miss Lopez.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztárpár ikrei, Max and Emme három évesek. Marcnak ez volt a második, Jennifernek a harmadik házassága. A díva azt is elárulta, mikor próbálkozik legközelebb a szerelemmel: ,,Még mindig az igazi szerelem a leghőbb vágyam. Pozitívan gondolkodom, tovább kell lépnem, foglalkoznom kell a kicsikkel, és a legjobbat kell nyújtanom anyaként, előadóként, és emberként is. Erősnek érzem magam: készen állok az új kihívásokra!" - mesélte a díva.

Jen olyan ismert férfiakkal járt korábban, mint P. Diddy és Ben Affleck, és mindig is reménytelenül romantikusnak tartotta magát. ,,Néha nem is érezzük, hogy kompromisszumot kötünk saját magunkkal egy kapcsolatban. Ha valaki nem nekünk való és nem bánik velünk megfelelően, akkor rosszat teszek magammal, ha benne maradok a kapcsolatban. Én szeretem magam annyira, hogy egyszerűen továbblépjek. Ettől függetlenül felnézek Marcra, mint előadóra és énekesre. Még mindig vannak közös munkáink, és mindig is támogattuk egymást. Együtt csodákra vagyunk képesek - és mi csodákat is tettünk. Neki mindig helye lesz az életünkben. Örökké a szívemben él majd, mint a gyermekeim apja." - tette hozzá Jennifer Lopez.

Geszti Péter hamar elfelejti saját dalszövegeithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110802-geszti-peter-maganak-ir-slagereket-de-hamar-elfelejti-sajat-dalszovegeit.htmlLebukott! Világsztárral randizik Kiss Ramóna?http://www.life.hu/legykepben/20110802-kiss-ramona-osszejott-bruno-sennaval.htmlShakira átnyergelt a focirahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110802-shakira-atnyergelt-a-focira.htmlLetartóztatták a filmsztár lányáthttp://www.life.hu/legykepben/20110801-letartoztattak-al-pacino-lanyat.htmlAlekosz büdös volt és parfümöt lopott a villában?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110801-alekosz-budos-volt-es-lopott-a-villaban-az-idei.htmlIlyen volt a szépség romantikus nászútjahttp://www.life.hu/legykepben/20110801-reese-whiterspoon-es-jim-toth-olasztorszagban-toltotte-a-mezesheteket.htmlAngelina Jolie megkapta Szarajevó Szívéthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110801-angelina-jolie-megkapta-szarajevo-szivet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.