X-Faktor műsorvezető Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már mindenki azt találgatja, vajon ki lesz Ördög Nóri partnere a hamarosan induló X-Faktorban.


Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

D. Tóth András

Mivel Sebestyén Balázs egészen biztosan nem vállalja a műsor vezetését, az RTL Klubnak új arc után kell néznie. A Reflektor műsorvezetője, D. Tóth András nagyon népszerű mostanában, ráadásul a csatorna is lát benne fantáziát, mert egyre komolyabb feladatok elé állírtja a fiatal férfit. Ha ő vezeti majd az X-Faktort, a lazaság garantált. Fehér Balázs, a Carbonfools igazán szexi énekese is az esélyesek között van, ráadásul az egykori modell remekül mutatna Nóra mellett a képernyőn. Az sem kizárt, hogy Nóri egyedül kezdi a tehetségkutató vezetését, és - felmentése esetén - Buci lenne az X-Faktor műsorvezetője.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Harsányi Levente

Csonka András és Gönczi Gábor hosszú évek óta a csatornát erősítik - a közönség is szívesen nézi műsoraikat. Ráadásul zenészként mindketten érdemi tanácsokkal is segíthetnék a versenyzőket. Kovács Áron és Harsányi Levente sem lennének rossz választás - mindketten laza, sármos férfiak, akiket szívesen látnának a nők a képernyőn. "Nórival évek óta jóban vagyunk, én pedig magaménak érzem a vetélkedést. Egyáltalán nem zárkóznék el, ha engem kérnének fel a műsor vezetésére" - nyilatkozta a Life.hu-nak Harsányi Levente. Mi is rá voksolnánk - szerintünk Nórival tökéletes párt alkotnának!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.