Kelly Osbourne Christina Aguilera kövérség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Osbourne sosem rajongott Christina Aguileráért, de a 26 éves celeblány most kissé túl messzire ment.


AFP
AFP

Kelly tavaly vallott a US magazinnak az örökös súlyproblémáiról: "A pokolban éreztem magam a kövérség miatt, sokkal rosszab volt ez, mint a küzdelem az alkohollal és a droggal. Sosem értettem, miért" - mesélte a valóságshow-sztár, aki korábban már három alkalommal járt elvonókúrán. Kelly akkor keseredett el a legjobban a súlya miatt, amikor egyszer az utcán sétálgatva néhány tinédzser a kocsiból csúfolni kezdte őt a kövérségével. "Ekkor azt mondtam a szüleimnek, Sharonnak és Ozzy-nak, hogy inkább lennék rút, de gyűlölök kövér lenni."

2009-ben, számtalan eredménytelen diéta után először sikerült drasztikusan lefogynia Kellynek: Ekkor táncolt a Dancing With the Stars című műsorban, ez pedig nagyszerű tréningnek bizonyult. Azóta napi fél órát mozog: a futópadot használja, ha pedig még többre vágyik, felüléseket csinál, és súlyzózik kicsit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.