Prince egymillió dollárért szórakoztatta a magyarokat

gázsi zenei fesztivál Sziget Fesztivál Prince egymillió nagyszínpad koncert énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas tömeg gyűlt össze a Sziget fesztivál nagyszínpadánál, ahol a kissé alacsony növésű, de annál tehetségesebb amerikai énekes, Prince lépett a magyar közönség elé. 

Egészen hatig kordonokkal volt körbevéve a Nagyszinpad előtti rész. Mindenki tudta: ez már nem a Gesztivál, hanem világsztár érkezik a Szigetre hamarosan.

Forrás: MTI/Mohai Balázs
Forrás: MTI/Mohai Balázs


Fel hétkor már odamentünk, hogy kellemes helyről lássuk a Herceget, aki nyolc óra után érkezett meg zenekarával: a dobos nagymackó, és a nőcik, merthogy Prince úgy tűnik, hogy különösen kedveli a hölgytársaságot a színpadon is, és nem csak a magánéletében. Elképesztő, de ez a fazon nem öregszik. Ha botox, ha nem, minden esetre irigylésre méltó a fizikuma és csibészes mosolya. Kevésbé zenefanatikus barátaim érdeklődtek: mit kapunk este Princetől? Csakis igazi zenét és fülledt dallamokat.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]


Bevallom, vártam mikor fullad tömegszexbe a koncert, vagy mikor esik egymásnak két fesztiválozó: mivel pure funky music és erotika jellemezte az egész koncertet. Prince nem az a fajta előadó, aki fapofával leadja a kötelezőt: látszott rajta, hogy imádja amit csinál, és szinte lubickolt a hangjegyekben. Megkaptunk minden olyan slágert, amire vágytunk: Cream, Musicology, When doves cry. Büszke vagyok a közönségre is: nem vallottunk kudarcot, tökéletes, funky-s masszát alkottunk. A csúcspont természetesen a Purple rain volt, hiszen csillámeső hullott a több ezres tömegre, és minden bizonnyal sokan bújtak össze a Nagyszínpad előtt, a zenetörténelem egyik legerotikusabb lassújára. Kéremszépen, felemelő élmény volt élőben hallani, a tökéletes előadótól, hiszen Prince tényleg az. Mosolygott és élvezte amit csinál. Imádnivaló, és maníroktól mentes volt, és a legjobban megtervezett elem a strasszos mandzsetta volt.

Talán mindössze egyetlen egy dolgot hiányolt a közel 45 ezres tömeg: a Get off cimű számot. De panaszra nincs okunk, még ha mélyen a zsebükbe kellett is nyúlniuk a Sziget szervezőinek, ugyanis állítólag közel 200 millió forintnak megfelelő összegért szórakoztatott bennünket a Herceg. De így is tökéletes koncert volt, egy tökéletes előadótól. Tiszta zene! Köszönjük!


Katherine Schwarzenegger először mesélt szülei szakításárólhttp://www.life.hu/legykepben/20110810-katherine-schwarzenegger-eloszor-meselt-szulei-szakitasarol.htmlMég nincs húsz éves, de állapotos a magyar sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20110810-szorcsik-h-viki-allapotos.html"Csak az a volna ne lett volna" - Ilyen volt a Gesztiválhttp://www.life.hu/legykepben/20110809-ilyen-volt-a-sziget-1napja-gesztival.htmlNem nézheted meg! - 10 durva film, ami tényleg kiveri a biztosítékothttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110810-nem-nezheted-meg-10-durva-film-ami-tenyleg-kiveri.htmlAgyvérzést kapott a Harry Potter-film egyik színésznője!http://www.life.hu/gyogyulj/20110810-a-halalbol-jott-vissza-a-harry-potter-szinesznoje-lucy-husseybergonzi.htmlÚjabb szépséget csábított el a legsármosabb filmsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20110805-george-clooney-es-stacy-keibler-jarnak.htmlHajós András hatalmas nemiszervet képzel magának, ha iszikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110805-hajos-andras-a-froccs-mellett-kampanyol-es-hatalmas-nemiszervet-kepzel.htmlÚjabb ellenséget szerzett magának Christina Aguilerahttp://www.life.hu/legykepben/20110804-kelly-osbourne-nem-szereti-christina-aguilerat.htmlBánatában fűvel-fával szexel - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110810-banataban-fuvelfaval-szexel-pasiszemmel.htmlPachmann Péter: "Szigorúbb lettem, türelmetlenebb és viharosabb"http://www.life.hu/sztarszerzok/20110807-pachmann-peter-szigorubb-lettem-turelmetlenebb-es-viharosabb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.