pornószínésznő párkapcsolat táncos VV Jerzy Való Világ 4 Alexandra Diamond szerelem Müller Attila Chippendale-fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tervezett komolyabb párkapcsolatot a ValóVilág 4 egykori szépfiúja, de úgy tűnik, most mégis szerelembe esett.



facebook.com, RTL Klub
facebook.com, RTL Klub


Jerzy új barátnője már egy közösségi portálon is közzé tette, hogy párkapcsolatban van, és nem titkolja tovább szerelmének kilétét. A VV4 szépfiúja sem cáfolta a híreszteléseket. "Alexával már legalább öt éve ismerjük egymást, és egy időben egymás mellett laktunk, de csak most mertem kezdeményezni. Boldog vagyok, hiszen nyugalmat és biztonságot ad nekem a párom - árulta el VV Gigi egykori kedvese a Life.hu-nak. A szerelmesek ugyan még nem élnek együtt, de próbálnak minél több időt egymással tölteni. Jerzy pedig nem fukarkodik, ha romantikáról van szó, hiszen Alexandrával a kedvenc éttermében ünnepelték meg, hogy már két hete tart a szerelem közöttük.

Ördög Nórát egyedül hagytákhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110811-rtl-klub-ordog-nora-egyedul-vezeti-az-xfaktor-masodik-szeriajat.htmlPrince egymillió dollárért szórakoztatta a magyarokathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110810-prince-egy-millio-dollarert-vagyis-korulbelul-200-millio-forintert-lepett.htmlBánatában fűvel-fával szexel - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110810-banataban-fuvelfaval-szexel-pasiszemmel.htmlJamie Oliver éttermét is megtámadták a randalírozó fiatalokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110810-jamie-oliver-ettermet-is-megtamadtak-a-randalirozo-fiatalok-birminghamben.htmlNem nézheted meg! - 10 durva film, ami tényleg kiveri a biztosítékothttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110810-nem-nezheted-meg-10-durva-film-ami-tenyleg-kiveri.htmlSúlyosan megsérült VV Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20110805-vv-gigi-leserult.htmlÚjabb szépséget csábított el a legsármosabb filmsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20110805-george-clooney-es-stacy-keibler-jarnak.htmlHajós András hatalmas nemiszervet képzel magának, ha iszikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110805-hajos-andras-a-froccs-mellett-kampanyol-es-hatalmas-nemiszervet-kepzel.htmlVV5: Beépített emberekkel próbálkozik az RTL Klub?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110721-mediaban-dolgozo-beepitett-embereket-toboroz-a-valovilag-5be-az-rtl.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.