Hírességek Sétánya Michael Douglas kitüntetés Danny DeVito
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban megkapta csillagát a hollywoodi hírességek sétányán Danny DeVito is.

A hatvanhét éves színész a Száll a kakukk című film által lett ismert. A szerepet akkor Michael Douglas révén kaphatta meg - a színészek szobatársak voltak az Amerikai Drámai Művészetek Akadémiáján. DeVito és Douglas később együtt játszottak még A smaragd románca, A Nílus gyöngye és A rózsák háborúja című filmekben is - ez utóbbit rendezőként is jegyezte az apró termetű, újdonsült csillagtulajdonos.

AFP
AFP

Paris munka közbenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110818-paris-munka-kozben.htmlKeményen küzdő paripákhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110817-kemenyen-kuzdo-paripak.htmlSzülinaposak a színészóriásokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110817-szulinaposak-a-szineszoriasok.htmlÜnnepel a pop királynőjehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110815-madonna-szulinapos.htmlPuszi az elnöknekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110815-puszi-az-elnoknek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.