Kate Winslet és gyermekei majdnem bennégtek egy nyaralóban

színésznő Kate Winslet tűzvész tűzeset nyaralás gyerekkel karibi térség Virgin Media tragédia villámcsapás sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikerült kimenekülnie egy égő karibi luxusvillából Kate Winslet brit színésznőnek és két gyermekének.



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A vendégek között volt a tulajdonos 90 éves édesanyja és 29 éves lánya is. A lángok elől mindenkinek sikerült kimenekülnie, és az elsődleges híradások szerint senkinek nem esett baja. Az épületkomplexumban ugyanakkor dollármilliókban mérhető károk keletkeztek. Mint arról Richard Branson beszámolt, a főépület teljesen tönkrement."Az irodám a házban volt, több ezer fotóm megsemmisült, ami nagyon elszomorít" - mondta a ház tulajdonosa.

Branson a Necker-szigetet még az 1980-as években vásárolta meg, igaz a kis karibi földdarab brit fennhatóság alá tartozik. A milliomos 1982-ben építtette a majdnem tíz hálószobás házat, amelyben gyakran vendégeskednek hírességek. Richard Branson az 1969-ben alapított világhírű lemezkiadóval alapozta meg vagyonát, az elmúlt évtizedekben pedig csaknem ötven cégből álló birodalmat épített ki.

Forrás: Blikk.hu


Titokban írt könyvet magáról Alekoszhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-vv4-titokban-irt-konyvet-magarol-alekosz-miutan-visszanezte-magarol-a.htmlBambuló fiatalok, és vicces felnőttek lepték el a rakpartothttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-megoszlottak-a-velemenyek-az-augusztus-20ai-tuzijatekrol-lett-volna.htmlÚjból együtt van feleségével a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-ujbol-egyutt-van-felesegevel-a-baratok-kozt-sztarja-nagy.htmlHoltan találták a milliárdos fiáthttp://www.life.hu/legykepben/20110819-holtan-talaltak-a-milliardos-fiat.htmlNémeth Kristóf: "Eléggé megborult az önbizalmam" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110819-nemeth-kristof-mar-nem-lephetek-vissza-szily-nora-interjuja.htmlMegviseli az anyaság Victoria Beckhamet - Tartani is alig tudja negyedik gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110822-megviseli-az-anyasag-victoria-beckhamet-tartani-is-alig-tudja.htmlBeyoncé bevallotta: minden álma egy kisbabahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110819-beyonce-a-csaladi-eletre-es-a-szulesre-akar-koncentralni.htmlBoszorkányos képességekkel rendelkezik Demcsák Zsuzsa - számmisztikai elemzéshttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110819-boszorkanyos-kepesegekkel-rendelkezi-demcsak-zsuzsa-szammisztikai-elemzes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.