Titokban írt könyvet magáról Alekosz

VV Éva VV Alekosz Való Világ 4 írás kasszasiker könyv titok valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz az elmúlt hetekben visszanézte az összes ValóVilág4 összefoglalót, majd titokban könyvet írt a látottakból. Ha kasszasiker lesz a könyvből, akkor más témákban újabb művekkel jelentkezik majd az érdi Coelho.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]


A női szívek és a mulatós zene rajongói után ezúttal a könyvesboltok eladási listáinak meghódítására készül Alekosz. A ValóVilág utolsó szériájának győztese egy őrült ötlettől vezérelve száműzte magát a számítógépe elé, és újranézte az összes VV4 összefoglalót, majd könyvet írt a látottakból. "Én írtam, saját magam egy személyben az első könyvemet, ami a villáról szól, a villában töltött első naptól az utolsóig átélt élményeimről. Az interneten szisztematikusan visszanéztem az összefoglalókat, ahogy haladtam előre, úgy éltem át ismét frissen a történéseket. Érdekes érzés volt, hogy pont Éváról írtam, hogy az adott pillanatban látott összefoglalóban milyen lágy szívű, és milyen szép volt a kapcsolatunk bent, miközben a háttérben Éva engem pocskondiázott élőben mindenhol" - elevenítette fel a könyvírás furcsa élményeit a jelenleg megfázással és allergiával egyaránt küszködő szerző.

Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!



Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]


"Sok érdekességről is írok, például arról is, hogy túlkészülve mentem a műsorba. Vérre menő párbajokra számítottam, arra, hogy iszonyatosan manupulálni fogjuk egymást a játékostársaimmal, ehelyett üdülés lett az egészből. Két hét után kiderült, hogy a többiek nem ennyire felkészültek, sírnak, hogy haza akarnak menni, akkor már tudtam, hogy sok dolgom nem lesz - árulta el a szexmániás milliomos a Life.hu-nak, aki most már nem titkolja, hogy miért volt elérhetetlen az utóbbi időben. "Teljesen titokban készült az egész jegyzet, még a családom, a barátaim, sőt Olivér sem tudott arról, hogy miért sietek állandóan haza, és min tevékenykedek ennyire serényen. Kemény menet volt, de elkészültem, végső stádiumban van a dolog, most lektorálják. Nagyjából háromszáz oldalas lesz, és Fordított világ lesz a címe. Tizenhat darabot pedig a volt villatársaim kapnak majd meg. Remélem ezáltal örök emlék marad nekik is ez a nem mindennapi dolog - magyarázta lelkesen az első könyves biztonsági őr. "Ha pedig kasszasiker lesz a remekmű, akkor a bevételből elviszem Évát vacsorázni." - Viccelődött Alekosz. Így még az is előfordulhat, hogy a közeljövőben más témákkal kapcsolatos gondolatait is leírjaa VV4 győztese.

Tipp! Így nézz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!



Fiatal asszisztensével kavar Brad Pitt?http://www.life.hu/szorakozz/20110819-fiatal-asszisztensevel-kavar-brad-pitt.htmlNémeth Kristóf: "Eléggé megborult az önbizalmam" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110819-nemeth-kristof-mar-nem-lephetek-vissza-szily-nora-interjuja.htmlÚjból együtt van feleségével a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-ujbol-egyutt-van-felesegevel-a-baratok-kozt-sztarja-nagy.htmlIszak Eszter és Dukai Regina tánctanárnak állthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110819-dukai-regina-es-iszak-eszter-tanctanarnak-allt-egy-flash-mob.htmlMegviseli az anyaság Victoria Beckhamet - Tartani is alig tudja negyedik gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110822-megviseli-az-anyasag-victoria-beckhamet-tartani-is-alig-tudja.htmlÍme a világ legdrágább házahttp://www.life.hu/hazitunder/20110816-a-lago-maggiore-partjan-fekszik-a-vilag-legdragabb-haza.htmlBeyoncé bevallotta: minden álma egy kisbabahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110819-beyonce-a-csaladi-eletre-es-a-szulesre-akar-koncentralni.html7 bizarr csóktípus, amitől frászt kapunkhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110818-csokolj-meg-de-tenyleg.htmlMindenkit meglepett Rubint Réka: "Új szerelmem van"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110813-vv-gigi-sp-vv-beci-vv-jerzy-forro-hangulat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.