betegség agyvérzés Böröczky József humorista Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keményen küzd az életéért Böröczky József. A népszerű humorista a Blikk információi szerint a hétvégén agyvérzést kapott, és az intenzív osztályra került.  

A tragédia előtt Hajdú Péter készített interjút a humoristával. "Nagyjából harminc percig beszélgettünk, ami, azt gondolná az ember, egy ilyen nagybeteget nagyon megterhelhet, a végén mégis úgy éreztem, hogy csak erősebb lett tőle. Nagyon megrendítő interjút készíthettem vele, a nézők egy vágatlan vallomást láthatnak majd vasárnap este a harcról és a halálról a Frizbiben" - vallotta Hajdú Péter.

www.mikroszkopszinpad.hu
www.mikroszkopszinpad.hu

Böröczki Józsefet hasnyálmirigy-daganattal és máj­áttétekkel kezelik egy budai rehabilitációs központban. "Sajnos nagyon rossz állapotban volt, de az interjúra minden erejét összeszedte. Nacsa Olivér a felvétel előtt gondosan megborotválta és felöltöztette, majd egy tolószékbe ültette. Beszélt a rákról, a harcról, amit kitartóan vív a gyilkos kórral és a halállal, arról, hogy milyen nehezek az éjszakák és a nappalok, és hogy még nem hajlandó feladni. Tudja, hogy még rengeteg dolga van, és ha mindenképpen mennie kell, akkor már csak egy évet kérne, hogy mindent elintézhessen" - mesélte beszélgetésükről Hajdú Péter.

"Bár nem vagyunk szoros barátságban, mégis, akárhányszor találkoztunk, mindig viccelődtünk, mivel kedveljük egymást. A találkozás után egy napig tartott, amíg feldolgoztam ezt az egész szörnyűséget, el se tudom képzelni, hogy a családja min mehet keresztül, főleg, hogy a hét végén újabb csapás érte őket. Borzasztó ilyen állapotban látni egy életvidám, mosolygós embert. A legjobbakat kívánom neki én is" - tette hozzá Hajdú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.