Sokkoló, merész fotókon mutatja meg fedetlen kebleit a fényképezőgép optikája előtt Bicskey Zsófia, a Jóban Rosszban legújabb szereplője. Csillagkút újdonsült Bencsik Beája alig hagy valamit a képzeletre.


Az egyik napilap már nyilvánosságra hozott egy fotót, amelyen Bicskey Zsófia, Szorcsik H. Viktória utódja a Jóban Rosszban című sorozatban, mindössze egy ragasztószalaggal takarja kacér kebleit. A Life.hu azonban tovább nyomozott, és az alkotásokat készítő festő- és fotóművész internetes oldalán további, sokkal kihívóbb képeket talált, amiken jóval ledérebben szerepel a fiatal színésznő.

youtube.com


A huszonnégy éves színésznő a felvételeken pucér valójában látható, formás melleit úgy mutatja meg a nagyvilágnak, hogy többször semmi, néhányszor pedig némi festék borítja csupán. A tavaly ősszel készült sorozatot Zsófia egyáltalán nem szégyenli, igaz, nincs is mit, hiszen az alkotások ugyan sokkolóak, és olykor talán merészebbek, mint az átlag, azonban kivetnivaló nincsen bennük. Művészi alkotásnak készültek, hatásukat pedig éppen a kendőzetlen valóság megmutatásával érik el.

"Egy munka során ismertem meg a fotóst, aki festő is. Általában úgy fest, hogy először lefényképezi az alanyt. Táncosokat szokott, ez is egy ilyen projekt volt, én pedig természetesen elvállaltam, hiszen én is táncolok. Jó a mondanivalója a képeknek, a milyensége egybevág az én underground stílusommal. Ráadásul, bár félakt képekről van szó, de itt a testnek sokkal nagyobb szerepe van, mint csupán a két mell megmutatása. Fontos, hogy a vállak, vagy a többi testrész milyen formát tud ölteni, hogyan vetődik rá a fény" - árulta el a Life.hu-nak Bicskey Zsófia.
Kitiltották az év legdrágább partijáról a gazdag férfiakra vadászó playmate-ekethttp://www.life.hu/legykepben/20110825-kitiltottak-az-ev-legdragabb-partijarol-a-gazdag-ferfiakra-vadaszo-playmateeket.html Bátorságpróbán Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/legykepben/20110825-batorsagproban-keresztes-ildiko.html Szerelmi négyszög és előre megírt szituációk az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-viasat3-szerelmi-negyszog-es-elore-megirt-szituaciok-az-aranyparton.html Bíró Ica újból énekelni akarhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-biro-ica-visszater-ujbol-enekelni-szeretne-az-egykori-metal.html Csúnyán átverték és kihasználták VV Gigithttp://www.life.hu/legykepben/20110824-atvertek-vv-gigit.html Íme a botrányos zenészpár meseszép lányahttp://www.life.hu/legykepben/20110824-gyonyoru-no-lett-frances-bean-cobain.html Bicskey Zsófia veszi át Szorcsik H. Viki szerepét Csillagkútonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110823-joban-rosszban-bicskey-zsofi-veszi-at-szorcsik-h-viki.html Gesztinek nem sikerült elég pénzt szerezniehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110823-geszti-peternek-nem-sikerult-eleg-penzt-szereznie-elmarad-az-idei.html Viasat3: Elkezdődött az Aranyparthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110823-elkezdodott-az-aranypart-a-viasat-3-uj-oszi-realityje.html Kate Winslet és gyermekei majdnem bennégtek egy nyaralóbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-kate-winslet-es-gyermekei-egy-ego-hazbol-menekultek-ki-karibi.html