Csak kevesen tudták! Már márciusban súlyos betegséget diagnosztizáltak az elhunyt sztárnál

halál sorozat HBO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves sorozatsztár, Michael Showers holttestét néhány napja találták meg a Mississippi folyóban.

A sorozatszínész eltűnését barátnője jelentette be a rendőrségnek augusztus 23-án kedden, amikor a férfi nem tért haza. Mire rátaláltak, halott volt: holtteste a Mississippi folyóban lebegett. A 45 éves színész halála váratlanul érte a szakmát, bár azt tudni lehetett, hogy egy ideje depresszióval küzdött, és gyakran szorongott is. Azt viszont csak kevesen tudták, hogy Michael Showers sclerosis multiplexben is szenvedett: a betegséget idén márciusban diagnsztizálták nála - írja a People.com.

A színész halálának körülményeit még vizsgálják, a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell, a halottkém jelentése szerint azonban az már biztos, hogy Michael Showers megfulladt. Michael Showers az HBO Treme című sorozatában John Guidry kapitány szerepét alakította, emellett a Vámpírnaplók és a Breaking Bad című sorozatokban játszott, de láthatta a közönség az I Love You Phillip Morris és a The Tree of Life-ban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.