Izgalmas felhozatal! Nem mindennapi tehetségek jelentkeztek az X-Faktor második szériájába

X-Faktor válogatás tehetségkutató Ördög Nóra Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britanniában már a nyolcadik évadánál jár, nálunk szeptember 3-án startol az X-Faktor második szériája.

Már tavasszal elkezdődtek a találgatások a mentorokat és a műsorvezetőket illetően. Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós megmaradtak mentoroknak, egyedül a műsor férfi házigazdájától kellett elbúcsúzni: Sebestyén Balázs nem vállalta a 2011-es X-Faktor "karmesteri" szerepét, Ördög Nóri így egyedül birkózik meg a feladattal.

Forrás: rtlklub.hu
Forrás: rtlklub.hu

Nóri maradt, Balázs nem vállalta

Király L. Norbi az online adás élén

Bár sokan azt suttogták, Király L. Norbi pótolja majd Sebestyén Balázst, ez csak félig igaz, hiszen a nem mindennapi fiú az RTL Klub online közvetítésének műsorvezetője lesz - Nagy Sándor, a kellemes orgánumú tévés ugyanis nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Csillag születik idei szériájánál.

Rendhagyó promóció: mentorok a magasból

Megszokhattuk, hogy az RTL Klub kitüntetett figyelmet szentel a szuperprodukciónak, így a beharangozót sem aprózták el: a mentorok négy X-Faktor logóval ellátott katonai helikopterrel érkeznek egy repülőtérre, hogy aztán fekete autókkal folytassák útjukat a stúdió felé. Keresztes Ildikó állítólag annyira nem díjazta az extrém ötletet: rettegett a magasban, ezért több órára le kellett állítani a forgatást. A meghökkentő promovideó állítólag az elmúlt idők legköltségesebb beharangozója, tekintve, hogy már a helikopterbérlés is több milliós tétel.

Szerelmesek és ismerős arcok a válogatón

Ahogy megszokhattuk, az első néhány adás felvételről megy majd, a válogatást ugyanis már tavasszal elkezdték. Idén szerelmes párok és házastársak is indultak, hogy Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra mintájára, duettben arassák le a babérokat. Belső információk szerint tavalyi középdöntősök, sőt, Csillag születiket is megjárt énekesek is jelentkeztek a 2011-es X-Faktorba. Ahogy anno Janicsák Veca sem adta fel, ők is tovább küzdenek majd álmaikért. Reméljük, azért VV Ildi és a többi lecsúszott valóságshow-hős megkímélték a mentorokat...

Engedéllyel festettek falakat az X-Faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20110823-engedellyel-festettek-ossze-a-budakalaszi-iskola-falat-az-xfaktorosok.htmlMegvan az X-Faktor új műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20110803-ki-vezeti-osszel-ordog-noraval-az-xfaktort.htmlKülföldön hódítanak az X-Faktor szépségeihttp://www.life.hu/legykepben/20110627-hollandiaban-is-sztarok-lettek-a-nyari-lanyok.htmlErogén zónáját tetováltatta az X-Faktor sztárja!http://www.life.hu/legytrendi/20110623-kiraly-l-norbit-kitetovaltak.htmlKibékül csalfa férjével az X-Faktor szexi zsűritagja?http://www.life.hu/szeress/20110621-cheryl-cole-kibekul-ferjevel-ashley-cole-focistaval.htmlMély nyomorban él az X-Faktor fiatal sztárja - Wolf Kati és Király L. Norbi segítikhttp://www.life.hu/hazitunder/20110615-mely-nyomorban-el-az-xfaktor-fiatal-sztarja-wolf-kati.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.